in , ,

OMGOMG

Fostul soț al Arianei Grande, Dalton Gomez, a fost pozat cu noua lui cucerire!

Dalton Gomez, fostul soț al starului Ariana Grande, pare să se bucure din plin de viața de burlac după finalizarea oficială a divorțului său.

Ce îl incriminează pe Dalton Gomez?

Au apărut recent fotografii care îl prezintă pe Dalton Gomez sărutându-se cu actrița Maika Monroe, semn că și-a reluat viața amoroasă într-un mod destul de spectaculos, zic eu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maika Dillon Monroe (@maikamonroe)

 

Dalton și starul din „It Follows” și-au arătat afecțiunea public, iar persoana care a surprins momentul susține că cei doi au fost foarte aproape unul de celălalt în timpul unei ieșiri la un bar din Los Angeles.

Nu au fost foarte discreți

Se pare că Maika și Dalton nu s-au prea ascuns, chiar se uitau în jur pentru a vedea dacă cineva îi observă.

Această apariție sugerează că Dalton Gomez a trecut rapid peste divorțul de Ariana Grande și și-a găsit un nou drum în viața sa amoroasă.

Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au captat atenția fanilor și a presei, dând naștere la multe speculații cu privire la statutul relației lor.

Ce știm so far?

Cu toate acestea, atât Dalton Gomez, cât și Maika Monroe, au rămas destul de discreți în privința detaliilor legate de viața lor personală, păstrând astfel suspansul în legătură cu evoluția relației lor.

Este clar că această poveste de dragoste nou-nouță va continua să fie un subiect de discuție în mediul online și în rândul fanilor ambilor protagoniști, iar eu abia aștept să îți mai dau raportul!

Ce spui despre ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce face Alina Ceușan când nu este pe platourile Love Island

Cine are ziua de naștere pe 3 noiembrie?