in ,

Totul despre Florina Toma: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Florina Toma: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Urmărită de peste 6 milioane pe persoane pe social media, Florina Toma este una dintre cele mai atrăgătoare influencerițe din România.

Cine este Florina Toma?

Are o prezență foarte plăcută în mediul online, iar urmăritorii ei o apreciază foarte mult datorită naturaleții și personalității minunate pe care le expune cu fiecare ocazie.

Ce vârstă are Florina Toma?

Frumoasa influenceriță s-a născut în 12 septembrie și este în zodia fecioară. La doar 33 de ani, nu se sfiește să își afișeze experiențele diverse care îi aduc bucurie, iar una dintre plăcerile pe care le are Florina Toma este aceea de a călători în locuri cât mai exotice și însorite, lucru care ne face pe toți invidioși.

Biografia Florinei Toma

Mare iubitoare de pisici, pe care nu ezită să le arate urmăritorilor săi, Florina Toma a fost încă din copilărie pasionată de fotografie și călătorii. A crezut că va avea o carieră în Drept, dar și-a dat seama repede pentru ce era menită.

Cariera Florinei Toma

Până în ianuarie 2020, Florina Toma lucra cu normă întreagă ca avocat. Apoi, a început să fie din ce în ce mai interesată de social media și s-a îndreptat exclusiv către asta. Tot atunci a realizat primul video, care a și devenit viral pe TikTok, unde în prezent are peste 50 milioane de vizualizări.

Datorită acestui succes, Florina Toma s-a gândit că ar fi o idée foarte bună să încerce să îmbine pasiunile sale din copilărie, pe care încă le are, cu munca. Astfel, în prezent, cariera sa este construită pe fundamentul prezenței aproape permanente în mediul online. Acolo putem vedea locurile turistice pe care le descoperă, dar putem învăța și o mulțime de noțiuni legate de modă și stil pentru că Florina Toma stăpânește atât de bine acest domeniu al lumii fashion!

A început viața de influencer oarecum recent, fiind inițial urmărită de multe persoane pe Instagram. Odată cu apariția TikTok, succesul său a fost mai mare pe această platformă, unde are peste 4 milioane de urmăritori. Face review-uri la locurile pe care le vizitează, dar ne arată și lucruri din culise, cum ar fi rutina de skincare sau ce produse preferă să folosească, în general. Fanii o cred pe cuvânt în privința ritualurilor zilnice deoarece Florina Toma arată de fiecare dată incendiar. Chiar și așa, există și cârcotași care o critică în mediul online și care consideră că frumoasa influenceriță doar face o reclamă bine plătită anumitor branduri de top.

Nișa s-a rămâne oricum zona de travel, iar asta a simțit că i se potrivește cel mai bine încă din anul 2016, la nivel de business. Atunci a descoperit că poate face un soi de troc în schimbul cazării la hoteluri. Ea crea conținut, iar hotelurile o răsplăteau prin asigurarea cazării sau a altor servicii. Comunitatea și portofoliul său demonstrează că experiențele postate au convins zeci de oameni zilnic să își dorească anumite colaborări cu ea în acest sens. Pe cât de simplu pare, Florina Toma a menționat de multe ori că are o strategie în funcție de care acceptă pitch-urile propuse. Cel mai important pentru ea rămâne să descopere înainte de a accepta o ofertă ce și-ar dori oamenii să vadă la capitolul content.

Tu o urmărești în online? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și răspunde-ne la întrebare. Aștepătm cu nerăbdare mesajele și sugestiile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Prima ediție a conferinței ECHO by Women in Music România a avut loc la Cinema Elvire Popesco

Prima ediție a conferinței ECHO by Women in Music România a avut loc la Cinema Elvire Popesco

Totul despre Zlăvog: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Zlăvog: Cine este, vârsta, biografia, cariera