in ,

ExcitedExcited

Totul despre Florin Niță: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Florin Niță: Cine este, vârstă și cu ce se ocupă

Pe plaiurile românești, unde fotbalul respiră istorie și pasiune, s-a născut un gigant al porții, un nume ce va fi mereu scris cu litere de aur în cartea glorioasă a sportului rege: Florin Niță.

Ce vârstă are Florin Niță?

Născut în inima Capitalei, destinul i-a pregătit un drum presărat cu provocări, dar și cu satisfacții uriașe, făcându-l un simbol al perseverenței și al talentului pur. În prezent, el are 37 ani.

Sursă imagini Instagram: @florinnita01

Cum a început povestea lui Florin Niță?

Povestea lui Florin Niță a început pe terenurile prăfuite ale clubului Concordia Chiajna, unde tânărul portar își șlefuia reflexele și-și construia visul de a apăra culorile naționale. Abia în 2007, la vârsta de 20 de ani, a pășit pe scena mare, îmbrăcând tricoul FCSB, o echipă cu o istorie bogată și o galerie exigentă.

Acolo, sub privirile a mii de ochi ațintiți asupra sa, Florin Niță a demonstrat că are calitățile unui campion.

Au urmat șase sezoane de neuitat la FCSB, marcate de trei titluri de campioană a României (2013, 2014, 2015) și două Cupe ale României (2015, 2016). Fiecare meci era o luptă, o demonstrație de forță și dăruire, o confirmare a talentului său incontestabil. Niță a devenit rapid un lider pe teren, un stâlp al apărării, un nume respectat de adversari și apreciat de suporteri.

Consolidarea carierei de portar

Dorința de a explora noi orizonturi l-a purtat pe Florin Niță în Cehia, la Sparta Praga, unde a petrecut trei ani, consolidându-și reputația de portar de talie europeană. Acolo a cucerit Cupa Cehiei în 2020, un trofeu ce stă mărturie pentru abilitățile sale excepționale și pentru spiritul său de luptă.

Anul 2021 a marcat o nouă etapă importantă în cariera lui Florin Niță. A fost desemnat Fotbalistul român al anului – un titlu prestigios, o confirmare a statutului său de legendă în devenire.

Debutul la națională a lui Florin Niță

A debutat la naționala României în 2014 și de atunci a devenit un pilon al echipei, purtând cu mândrie tricolorul pe piept. Prezența sa la Euro 2024 a scris o pagină de istorie, făcându-l cel mai bătrân jucător român care a evoluat la un Campionat European.

Florin Niță nu este doar un portar excepțional, ci și un om dedicat, un exemplu de perseverență și fair-play. Este un model de urmat pentru tinerii fotbaliști, o dovadă vie că prin muncă, talent și pasiune, visurile pot deveni realitate.

Este Florin Niță într-o relație?

În prezent, el este căsătorit și are 2 copii.

Fiecare meci jucat, fiecare paradă salvatoare, fiecare victorie obținută contribuie la consolidarea statutului său de titan al porții, de legendă a fotbalului românesc.

Florin Niță – un nume ce va fi mereu rostit cu respect și admirație de generații întregi de fani ai sportului rege.

Nu ai văzut meciurile României de la Euro sau vrei sa le vezi online?

Pe voyo.ro poți vedea toate meciurile de la Euro 2024, atât cele trecute, cât și cele următoare, meciul Romania-Olanda, dar și meciurile celoralalte tări.

Filmul documentar „În inima naționalei”

Dacă nu l-ai văzut încă, si pe acesta îl poți vedea exclusiv pe voyo.ro.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Ștefan Târnovanu Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Ștefan Târnovanu: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Totul despre Horațiu Moldovan: Cine este, vârstă și cu ce se ocupă

Totul despre Horațiu Moldovan: Cine este, vârstă, iubită și carieră