in , ,

OMGOMG

Totul despre Flight Festival 2024: Când se ține, unde și artiști

Totul despre Flight Festival 2024: Când se ține, unde și artiști

Pregătiți-vă pentru o experiență culturală electrizantă la Flight Festival 2024, un festival de muzică și educație ce va transforma Timișoara în centrul universului artistic între 21 și 23 iunie.

Festivalul reunește nume celebre din industria muzicală internațională și locală, oferind o gamă largă de genuri muzicale pentru a satisface toate gusturile.

O explozie de ritmuri și melodii: Ce artiști găsim anul ăsta?

Scena principală a Flight Festival 2024 va vibra pe ritmurile unor artiști consacrați precum James Arthur, Bug Mafia, Deliric X Silent Strike & Muse Orchestra, Subcarpați, Bosquito, Grasu XXL, The Mono Jacks, Mario Fresh. Un mix electrizant de rock, hip-hop, electronică și muzică tradițională românească care va pune în mișcare întreaga suflăre a festivalului. Fie că sunteți un fan al muzicii alternative, al rap-ului românesc sau al folclorului reinterpretat, la Flight Festival 2024 veți găsi cu siguranță muzica pe gustul dumneavoastră.

Sursă imagini: Facebook FLIGHT FESTIVAL

Mai mult decât muzică: o călătorie prin educație și cultură

Flight Festival 2024 nu se rezumă doar la concerte live. Festivalul pune accent pe educație și cultură, oferind o serie de workshop-uri, dezbateri, expoziții de artă și proiecții de film. Veți avea ocazia să aflați mai multe despre diverse domenii artistice, să vă implicați în discuții interactive cu personalități din diverse domenii și să descoperiți noi talente artistice.

O atmosferă unică în inima Timișoarei

Flight Festival 2024 se va desfășura în Muzeul Satului Bănățean, un cadru natural pitoresc care va completa perfect atmosfera festivalului. Pe lângă concertele și evenimentele artistice, veți putea explora bogata cultură a Banatului, vizitând casele tradiționale și descoperind meșteșugurile locale.

O evadare perfectă pentru întreaga familie

Flight Festival 2024 este un festival potrivit pentru întreaga familie. Copiii se vor bucura de zone de joacă dedicate, spectacole interactive și ateliere creative, în timp ce adulții se pot relaxa la concerte live, pot participa la workshop-uri interesante și pot descoperi frumusețea Muzeului Satului Bănățean.

Nu ratați șansa de a fi parte din această experiență unică!

Flight Festival 2024 vă așteaptă cu brațele deschise pentru a vă oferi un weekend de neuitat plin de muzică, cultură, educație și distracție alături de cei dragi.

Informații utile:

Vă așteptăm cu drag la Flight Festival 2024!

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Generatia Z: Caracteristici și perioadă

Totul despre Gen Z: Caracteristici și perioadă

Totul despre Big Little Festival 2024: Când se ține, unde și artiști