in ,

AdorAdor OMGOMG

First Audition: cine cântă piesele nelansate pe care le auzi? Tu câte ai ghicit corect?

Global Records, întotdeauna la curent cu tendințele muzicale și dorind să împărtășească bucuria descoperirii muzicii noi, a lansat recent o nouă provocare online.

Challenge-ul, denumit First Audition, este introdus comunității online de nimeni altul decât Adi Istrate, care își încearcă și el norocul cu micul joc.

Provocarea constă în a ghici artistul care interpretează o melodie încă nelansată, doar ascultând un fragment din aceasta.

În cadrul video-ului, Adi Istrate prezintă șase piese misterioase, oferindu-ne doar o fărâmă din fiecare melodie și provocându-ne să ghicim cine este artistul din spatele fiecăreia. Conceptul este simplu, dar captivant: iubitorii de muzică și gazda își testează perspicacitatea și urechea muzicală într-un joc interactiv, cu un cadru relaxat și prietenos.

@globalrecords First audition 💜 cu @Adi Istrate #firstaudition #adiistrate #globalrecords ♬ original sound – Global Records

Fiecare melodie este aleasă atent de echipea Global Records, aducând în „lumina reflectoarelor” variate stiluri muzicale și voci unice. Timpul acordat pentru a ghici artistul aduce crește și mai mult gradul de dificultate al jocului, alimentând anticipația și entuziasmul participanților.

Adi Istrate, plin de energie și pasiune pentru muzică, împărtășește cu publicul său fiecare emoție și impresie, pe măsură ce descoperă răspunsurile corecte sau se lasă surprins de artiști talentați și neașteptați.

Cu fiecare melodie, provocarea atinge apogeul și crește curiozitatea privitorilor.

Momentul surpriză din final adaugă un plus de intrigă, captivând privirile și dorința de a afla mai mult, atunci când Adi ne informează subtil că ultima meodie nelansată încă este a sa și că abia așteaptă să ne putem bucura de ea în integralitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Leo Dumitru și escapada sa de Crăciun. Vezi unde a mers influencerul ca să se bucure de spiritul sărbătorilor încă din luna noiembrie

Cuplul favorit al tuturor: Zendaya și Tom Holland, chimia din spatele filmului Spider Man