in

AdorAdor

Ce este fem3.space? Hai să afli tot ce ar trebui să știi despre acest proiect care promovează educația și comunitatea femeilor din spațiul web3

fem3.space are ca scop împuternicirea femeilor și descentralizarea succesului. Viziunea lor este aceea de a crea o comunitate Web 3 care să susțină diversitatea, echitatea și inovația, unde toate vocile să fie auzite și apreciate.

De asemenea, ei cred că echipele diverse, cu perspectivele și experiențele lor unice, pot produce cele mai bune produse și servicii care răspund nevoilor în evoluție ale comunității globale. Astfel, în calitate de femei în Web 3, se angajează să promoveze și să sprijine femeile din comunitate pentru a se asigura că vocile lor sunt reprezentate și contribuțiile lor sunt recunoscute.

După cum a spus Malala Yousafzai, „Nu putem reuși cu toții când jumătate dintre noi suntem reținuți”. Scopul fem3.space este acela de a dărâma barierele, de a se ridica unii pe alții și de a construim un viitor mai bun pentru toți.

Lansarea fem3.space în România

Lansarea oficială a proiectului fem3.space a avut  loc pe data de 20 septembrie 2023, în București, la Grădina Floreasca. Evenimentul a fost numit „Web3 Garden Gala” și a promovat valori precum inovația în sfera business-ului, egalitatea de gen, educația, ca un pilon fundamental pentru evoluție, dar și potențarea artei și protejarea naturii prin tehnologie.

Sub tema evenimentului, „Redefining Eve: The Bold Bite That Ignited Human Potential”, proiectul a venit cu o abordare diferită asupra Evei. Perspectiva abordată este legată de curiozitatea de a cunoaște cu obiectivul de a evolua.

Sursă foto: https://thewoman.ro/

Au ales să meargă pe această direcție, fiindcă tema se aliniază perfect cu misiunea principală a fem3.space, și anume promovarea educației și a comunității femeilor din spațiul web3.

Roxana Pistolea, Founder fem3.space: „Ne dorim să aducem în prim plan femeile din spațiul web3, care sunt pasionate de tehnologiile emergente și care au curajul de a profesa într-un ecosistem  în care procentual nu sunt atât de bine reprezentate. Cred că fem3.space poate deschide calea pentru ca mai multe femei să se alăture industriei și să își lase amprenta.”

 

Mirela Munteanu, Co-Founder fem3.space: „Lansarea oficială de pe 20 septembrie de la Grădina Floreasca este un eveniment special prin prisma aportului pe care sper să îl aducă de a consolida bazele importanței inovației în business și spre a deschide porțile cunoașterii unui domeniu ce pare uneori SF. Ne dorim să încurajăm educația, spiritul antreprenorial și creativitatea.”

Sursă foto: https://thewoman.ro/

 

Un viitor dedicat antreprenoriatului feminin

Să te înscrii în comunitatea lor este ușor – pur și simplu intri pe Discord și începi să explorezi! Vei avea acces la o multitudine de resurse, inclusiv forumuri de discuții, evenimente online și materiale educaționale.

Fie că ești interesat să afli mai multe despre un anumit subiect sau dacă dorești doar să intri în legătură cu persoane care au aceleași idei, vei găsi o mulțime de oportunități de a face acest lucru.

Sursă foto: https://thewoman.ro/

În calitate de membru al comunității fem3.space, vei avea și oportunitatea de a contribui cu propriile cunoștințe și cu propria expertiză. Indiferent dacă dorești să împărtășești propriile experiențe, să ceri sfaturi sau să oferi feedback altora, contribuția ta este întotdeauna binevenită și apreciată.

Deci, de ce să nu te alături astăzi comunității fem3.space? Ei abia așteptă să te cunoască și sunt încântați că faci parte din comunitatea lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi cu cine este împreună actorul din Stranger Things, Joe Keery

machiaje de Halloween

TOP 5 cele mai cool idei de machiaje de Halloween pe care le-am văzut anul acesta, inspirate de influencerii noștri favoriți