in

AdorAdor

Family Time: Nicole Cherry presimte o mică artistă în fiica ei

CFMOTO Day. Un moment de conexiune și celebrare a mișcării.

În urmă cu câteva săptămâni, a avut loc mult așteptatul eveniment CFMOTO Day, pe platoul📍 Făget, Mioveni, județul Argeș.

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Mioveni și Centrului Cultural, adună nu doar oamenii pasionați de roți și motoare, dar și cei care își doresc să vibreze alături de prieteni pe undele muzici 🔝 din România. 

Printre numele răsunătoare de anul acesta, s-au numărat: Alina Eremia, Andia, Mario Fresh, Vescan și nimeni alta, Nicole Cherry

Memories? 

Nicole Cherry a urcat pe scenă spre încântarea fanilor. Surpriza serii? Fiica ei, Little Cherry, a urcat și ea pe scenă alături de mami. 

Nicole a împărtășit reacția ei pe Instagram:

Am avut invitat special aseara la @cfmoto.day , @cherrynasti a dansat alaturi de mami si a aplaudat. Presimt o mica artista.❤️😆 Multumim🙏🏼⚡️

Mama și fiica au făcut un adevărat show spre încântarea fanilor. Ne dorim să vedem tot mai multe momente ca Little Cherry și în viitor!

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici. 💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dilinca și Mădălin Șerban, cel mai dulce cuplu al internetului

Ncuti Gatwa

Cine are ziua de naștere pe 15 octombrie? Hai să descoperi toate „zilele de naștere celebre” (și Ncuti Gatwa își sărbătorește ziua de naștere azi)