in

AdorAdor

Family Time: Cum s-a schimbat viața Ginei Pistol de când a devenit mamă?

Frumoasa vedetă Gina Pistol și partenerul ei de viață, cântărețul Smiley, au devenit părinți pentru prima dat în primăvara anului 2021.

Prezentatoarea de televiziune a încântat timp de mai multe sezoane inimile telespectatorilor care au urmărit emisiunile „Chefi la cuțite” și „Asia Express”. După ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Gina a luat decizia să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Dorința ei a fost să-i acorde mai multă atenție evoluției lui Josephine.

Chiar dacă nu mai este atât de prezentă pe micile ecrane, Gina este tot mai prezentă pe social media, unde își ține fanii la curent cu noua ei viață. Comunitatea este încântată să vadă mai ales conținutul ei cu Josephine și Smiley.

Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoață în evidență extraordinarul, încât normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să vă zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viață asta sunt cele normale pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. – Smiley, despre viața alături de Gina și Josephine

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Cum s-a schimbat viața Ginei Pistol de când a devenit mamă? De când a devenit mamă, Gina e mult mai radiantă. Momentele extraordinare din viața ei sunt cele de familie. Acele clipe marcate de normalitate care îi dau sens vieții.

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici. 💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Activitățile #CoupleGoals ale lui Nadd Hu și ale iubitului ei în Athena

A Killer Weekend: A apărut cel mai nou sezon din Only Muders In The Building cu Selena Gomez!