in

Family Time: Cele mai cute fotografii de familie ale influencerilor de pe Instagram

 

Spun să ne îndulcim puțin de duminică seara. 

Cu toții avem un special spot când vine vorba de momentele petrecute în familie. Și chiar dacă influencerii noștri au un program arhiplin, nu uită să împărtășească cu comunitățile lor de pe Instagram, momentele frumoase pe care le petrec alături de familie.  

Pregătit de some family time? 

Antonia

Maya, fiica Antoniei, a împlinit recent vârsta de 13 ani. Celebra cântăreață a sărbătorit ziua proaspetei adolescente cu comunitatea ei, formată din 2.8 milioane de urmăritori, printr-o postare specială. 

„Do I actually have a teenager???!! 😱”. Yes, Antonia. Nici nouă nu ne vine să credem cât de repede a crescut Maya, dar ne dorim să vedem tot mai mult conținut împreună. You look awesome together!

Ioana Grama

„It’s a date”. În Piața Unirii din Cluj am avut ocazia să vedem un oficial date între influencerița Ioana Grama și fiica ei. Outfiturile lor se completează perfect. Like mother, like daughter.   

Alina Tisha (Ceușan)

Alina și Rock, they rock together all the time când apar pe social media. Ne topim și mai tare când vedem aceste poze alb-negru alături de fiul ei. Franca? Nici noi nu am mai auzit de acest prenume, dar îl adorăm.

Suntem #blessed să urmărim viețile de familie ale influencerițelor dincolo de activitatea lor profesională. Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici. ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Brie Larson

Cine are ziua de naștere pe 1 octombrie?

#niveamatchingbesties: Filtrul NIVEA care aduce prietenii aproape