in ,

OMGOMG

Experiența trăită de Amy Claire la lansarea noului album „Flex” al Deliei😍

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Un eveniment TOP a avut loc în 21 noiembrie, în București. Despre ce este vorba? Lansarea celui mai recent album al Deliei, „Flex”, care este o incursiune inedită și nebună în Universul artistei.😍

Pe 21 noiembrie, Delia a prezenta albumul live în cadrul unui eveniment special la MINA Museum, primul spaţiu imersiv din România şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est.

După cum menționa și colega noastră Carina, într-un articol pe care îl poți citi, chiar aici, Delia, un spirit inovativ, versatil și energic, este mereu cu un pas înaintea trendurilor. Numai ea putea gândi și organiza un eveniment care să îmbine elementele de artă digitală, muzică și scenografie, într-un spațiu versatil și plin de surprize, cum este MINA Museum.❤️‍🔥

Îndrăgita creatoare de conținut Amy Claire a participat și ea la evenimentul de lansare, alături de Coca-Cola, și a împărtășit impresiile ei cu comunitatea de pe Instagram.

Amy a mers împreună și cu prietena ei, Maria Zvinca, și au asculat împreună la căști live cele 13 melodii de pe noul album „Flex”.

Tu ai ascultat melodiile până acum? Dacă da, care este preferata ta? Eu optez pentru eRAI.

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Maria Teodorescu, artist artizan la VITRI – povești pictate pe sticlă: „Fiecare produs este inspirat de locurile copilăriei, amintirile mele, și atunci fiecare are puțin din sufletul meu.”

Magia Laponiei prin ochii Ioanei Grama: Povestea unei escapade memorabile