in

OMGOMG

[REMINDER] De făcut săptămâna aceasta: experiența multisenzorială Art Safari Bucharest Stars Edition

Hello, dear Gen Z reader!🧚‍♀️

Unde mergem săptămâna aceasta în București? Dacă nu ai planuri, dar vrei să te bucuri de frumusețea artei și de un vin bun alături de prieteni, îți recomand cu căldură expozițiile puse la dispoziție de Art Safari Bucharest Stars Edition.

🚨 Dar, fii pe fază, durează doar până în 12 ianuarie!

Ce este Art Safari Bucharest Starts Edition?

Art Safari este un muzeu pune la dispoziție o serie de expoziții temporare, cu scopul de a te aduce mai aproape de cultură prin experiențe multisenzoriale.🖼️

Muzeul are colaborări naționale și internaționale cu muzee de prestigiu și colecționari privați, prezintă un program expozițional divers, incluzând artă românească de patrimoniu, dar și artă contemporană și Supercontemporană, precum și expoziții realizate în colaborare cu muzee internaționale de renume, precum National Portrait Gallery și Victoria and Albert Museum din Londra.

Ce expoziții te așteaptă?

O ediție de 5 stele cu genți iconice purtate de staruri și superstaruri, muzică celestă și strălucirea vieții de noapte, culorile Maramureșului și Modernismul german.

1️⃣BAGS: Inside Out

Întrebarea frecventă e „Câte lucruri încap într-o geantă?”, dar la Art Safari Stars Edition poți vedea, piesă cu piesă, din ce este confecționată o geantă.

În cadrul expoziției, sunt expuse și o serie de genți celebre, precum geanta „Baguette” Fendi purtată de Sarah Jessica Parker în una dintre cele mai faimoase scene din Sex and the City sau geanta „Lady Dior” inspirată de Prințesa Diana.👜

2️⃣Pe mai multe voci
O expoziție pe note muzicale celești🌌

Pentru 3 luni, Art Safari devine singurul muzeu al muzicii din capitala României. Expoziția marchează aniversarea de 60 de ani a Corului Naţional de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, unul dintre cele mai importante branduri culturale ale României și o prezență aplaudată pe cele mai importante scene ale lumii.

3️⃣Avatarurile orașului nocturn

 

Also, te mai poți bucura de expoziția „Traian Bilțiu-Dăncuș”, care aduce în capitală portul, spiritul și cromatica maramureșului, și expoziția „Paula Modershon-Becker”, dedicată artistei germane, un icon al artei mondiale.

Până în 12 ianuarie îmi propun să ajung la Art Safari Bucharest Stars Edition, dar tu?

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💖

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

În brațele cui se întorc în fiecare seară influencerii tăi preferați? 🫠

Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner: vezi cum s-a întâmplat totul!