in

AdorAdor OMGOMG

Evoluția lui Alex Alvarez, așa cum o vede ROVISION! Hai să descoperi 👀

Hey, you!

A venit timpul să vorbim despre evoluția lui Alex Alvarez. Din perspectiva lui ROVISION.

Cine este ROVISION?

ROVISION este un canal de Youtube care a creat o nouă serie de videouri: analiza artiștilor, în ceea ce privește cariera și viața personală a acestora.

Canalul a început această serie chiar cu un video despre Alex Alvarez, unde putem vedea parcursul acestuia încă de la începutul carierei sale.

Alex Alvarez x Mario Fresh

După analiza lui ROVISION, Alex Alvarez a început cu niște piese mai puțin cunoscute, după cum este și normal. Fiindcă era activ și pe Youtube, a găsit un loop către faimă: videouri cu iubita lui.

Așadar, ploua pe Youtube cu acest gen de videouri cât timp Alex încerca să se propulseze în muzică.

După ce s-a despărțit de prima lui iubită, Vera, acesta a scos o melodie: Dragoste Neînțeleasă. A devenit mema Youtube-ului și era băiatul acela neînțeles care suferă din dragoste.

După ceva timp, a început un beef cu Mario Fresh, iar datorită acestuia a scos o melodie care devenise mai virală decât celelalte. Așadar, o bătălie între cei doi artiști avea loc pe marele Youtube.

Alex Alvarez x Diana Condurache

La ceva timp după despărțirea de Vera, a început să formeze un cuplu cu Diana Condurache, membră a 5 Gang. Aceștia au început să își facă relația publică și același stil de videouri de pe Youtube și-a făcut apariția: eu și iubita mea.

Bineînțeles, vizionările au început să crească.

Este super interesant să observi cum a trecut Alex Alvarez de la un băiat inocent și foarte suferind în dragoste la un ,,șmecher f boy wannabe’’ în decursul a câțiva ani.

Alex Alvarez și trupa lui

Copiindu-și iubita care făcea parte dintr-un ,,Gang’’, Alex a creat și el o trupă ,,L.A Gang’’.

Aceștia nu au avut parte de atâta succes, și au rezistat doar câteva melodii.

După ce s-a desființat trupa și a fost iar pe cont propriu, Alex a început să scoată melodii foarte diferite față de munca lui inițială.

A început cu melodii perverse și care i-au ruinat reputația de băiat bun, lucru care l-a ajutat să se bucure de faimă pentru ceva timp.

Se despărțise și de Diana Condurache între timp și ultima lui piesă scoasă a fost ieșită din comun.

Pe lângă vibe-ul de f boy, a început să fie denumit ,,The Weeknd’’ fiindcă a copiat cuvânt cu cuvânt melodia acestuia (și a tradus-o în română).

Concluzie

După câte poți observa, ROVISION a făcut o analiză foarte detaliată a acestui artist. De la începutul de băiat bun până la melodiile perverse scoase recent, se poate vedea o evoluție (sau involuție?) marcantă.

Tu ce părere ai? Eu îți las aici link-ul spre videoul de pe Youtube al lui ROVISION șiii…

Știi deja că am nevoie de un pont de la tine.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Descoperă împreună cu Aurelia Teslaru tărâmul de vis inspirat din Stăpânul Inelelor. 😍 Află unde se găsește micul sat al hobbiților

O poveste de dragoste de care nu putem uita: Miley Cyrus și Liam Hemsworth