in

AdorAdor

3 evenimente de la care nu trebuie să lipsești toamna asta

Nu ai cum să lipsești

Începe școala pentru mulți dintre noi, dar asta nu înseamnă că distracția trebuie lăsată deoparte. După teme, cursuri sau orele de job, trebuie să îți creezi un ritual, un program doar al tău care să te destindă, să-ți dea energie pentru încă o zi de adulthood. 

Sunt o adeptă a evenimentelor, chiar dacă te multe ori mă descriu ca fiind introvertă, așa că m-am gândit să îți propun 3 lucruri tari pe care să le faci până vine iarna. Sper să reușesc să îți îndeplinesc dorințele.

Nirvana live and loud

 

Îți place muzica rock și ești un nostalgic? Ori oftezi de fiecare dată când vezi un videoclip cu Kurt Cobain și te gândești: God, ce frumos era! Atunci acest eveniment poate să fie ideal pentru tine.

Joi, pe 14 septembrie, de la ora 19:00, începe, la Quantic, Nirvana Live and Loud 30 years Tribute by the Jattz

Trupa Jattz a fost înființată pentru a aduce vibe-ul muzicii alternative grunge produs de Nirvana în anii 90. Toamna aceasta revin cu un tribut aniversar la 30 de ani după lansarea albumului In Utero și de la concertul MTV Live and Loud

Pe lângă piesele din concertul original, predominante de pe in Utero, pe listă sunt melodiile care au fost cele mai cântate la festivaluri ca Reading și celebrul Live at the Paramount: School, Aneurysm, Breed, About a girl, Love Buzz ș.a.

Hai să trăim live atmosfera grunge în cadrul acestui concert exploziv!

ENCHANTED FOWREST by ELROW

Luna noiembrie te așteaptă cu un eveniment magic semnat de ELROW, o companie spaniolă care organizează evenimente de muzică electronică dance la nivel internațional și este specializată în muzică Techno și House.

Tematica acestui an te va purta, literalmente, într-o pădure vrăjită

Dacă ai peste 18 ani și iubești acest gen de muzică, trebuie să te pregătești pentru mai multă culoare, energie și good vibes decât a existat vreodată în cadrul acestui eveniment.

Te bagi?

Balul Bucureștiului Interbelic

Îți dorești să călătorești în timp? Atunci acest eveniment e ocazia perfectă. În data de 22 septembrie, de la ora 20:00, la Palatul Bragadiru, poți ajunge să guști puțin din atmosfera artiștilor despre care ai învățat la școală. Ești curios cum trăia Eliade? Dar Camil Petrescu?

Programul pregătit de organizatorii de la Fundaţia Calea Victoriei include momente de dansuri retro, scenete comice din Bucureştiul de altădată, muzică live cu Raluca Dumitrescu, demonstraţii de dansuri interbelice care vor prezenta paşii şi ritmurile de odinioară participanţilor, precum şi masa festivă, sub formă de bufet, cu gustări şi băuturi savuroase.

Vestimentaţia participanţilor la bal va fi de inspiraţie interbelică, doamnele şi domnişoarele sunt invitate să poarte rochii flapper, charleston din anii ’20 sau rochii lungi din anii ’30, care marchează formele corpului, machiaj smokey eyes, coafuri bob şi accesorii cochete, iar domnii pot purta frac sau costum negru de seară. Cele mai inspirate costume şi cei mai buni şi dezinvolţi dansatori vor fi premiaţi în cadrul Balului Bucureştiului Interbelic cu daruri alese.

Tu ce eveniment ți-ai trecut în calendar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Andreea Bostănică

#SummerThrowback: Cum s-a văzut vacanța de lux din Mykonos a Andreei Bostănică în online

Expresii ale fetelor explicate băieților

Expresii ale fetelor explicate băieților