in ,

Totul despre Eva Măruță: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre eva măruță_ cine este, vârstă, biografie, carieră

Eva Măruță, la fel ca fratele ei, David Măruță, este unul din cei mai faimoși copii din România. Ea este cel de-al doilea copil al Andrei și al lui Cătălin Măruță.

În acest articol vom afla totul despre Eva Măruță, de la cine este până la vârsta pe care o are, apoi vom trece puțin prin biografia ei și vom afla cum arată astăzi cariera fetiței.

Hai să descoperim împreună cine este Eva Măruță!

Cine este Eva Măruță?

Eva Măruță, după cum am spus și mai sus, este fiica cântăreței Andra și al moderatorului de emisiuni TV, Cătălin Măruță.

Cei doi au inițiat-o pe fiica lor în ceea ce înseamnă o carieră în online chiar dacă aceasta are o vârstă destul de fragedă.

Eva a cucerit publicul românesc cu TikTok-urile haioase pe care le-a făcut cu tatăl ei. Acel conținut ilustrează relația strânsă de tată-fiică.

În prezent, Eva Măruță are contul de Instagram gestionat de părinți, unde a strâns o bază de peste 400 de mii de fani. Nici pagina de Facebook a puștoaicei nu este mai prejos. Acolo are 456 de mii de urmăritori, iar pe TikTok se apropie cu pași mari de 600 de mii de urmăritori.

Impresionant, nu?

Ce vârstă are Eva Măruță?

Eva este un copil faimos. Fetița s-a născut pe 23 iulie 2016, deci are frumoasa vârstă de 8 ani.

Este un copil vesel, jucăuș, inocent și glumeț, care și-a descoperit drumul pe care dorește să o ia de la o vârstă fragedă. Bineînțeles, aceasta poate schimba oricând direcția.

O foarte scurtă biografie

Fiindcă Eva nu a împlinit încă nici 10 ani, ni se pare destul de dificil să vorbim despre o biografie, chiar și una destul de scurtă, în cazul ei.

Fetița, pe lângă activitatea ca și creator de conținut, ea merge la școală și petrece destul de mult timp și cu fratele ei mai mare, David Măruță, cu care pare să se înțeleagă destul de bine.

@evamaruta

Cum vi se pare ca a iesit? 🥰 Apropo! pe 16 martie puteti vedea filmul in cinematografe in Londra, Munchen si Bruxelles! Voi de unde sunteti? #tatiparttime #munchen #bruxelles #londra

♬ original sound – Eva Maruta

Contul de TikTok al Evei Măruță este ca o oglindă ce ne lasă să pătrundem în viața copilei. Putem vedea cum arată rutina ei de seară, drumul cu mașina până la școală, orele petrecute pe platourile de filmare și nu numai.

Cum arată astăzi cariera Evei Măruță?

Eva este doar un copil, dar aceasta deja a făcut pași consistenți când vine vorba de carieră. Pe lângă conținutul pe care-l creează cu ajutorul părinților ei, fetița a debutat și într-un film. Apariția ei a stârnit destul de multe controverse.

Alătură de fratele ei, David Măruță, Eva a debutat în filmul „Tati part-time”. După ce filmul a ieșit, românii de pe Facebook (și nu numai) s-au împărțit în două tabere: cei care au lăudat prezența în film a mezinei celebrului cuplu și între cei care au criticat-o aspru.

Multe voci, probabil sătule de nepotism, au spus că Eva nu a primit rolul pe merit, ci prin simplul fapt că este copilul unor persoane celebre cu relații.

„M-am distrat cel mai tare la scena din parc pentru că am încercat și eu prima oară cartofi cu înghețată. (…) M-am înțeles foarte bine cu toți colegii. Mi-a plăcut mult experiența asta și este una de neuitat”, a spus Eva legat de apariția în film.

 Tu ai văzut filmul „Tati part-time”? Scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne ce crezi despre prezența Evei Măruță.

Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Leo Dumitru: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Leo Dumitru: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Magdyz: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Totul despre Magdyz: Cine este, Nume real, Vârstă, Relație și Carieră