in , ,

AdorAdor OMGOMG

Espresso make-up? Yes, please! Hai să înveți cum să faci un espresso make-up direct de la Ștefania Olariu

Rareori mi se întâmplă să îmi atragă atenția un trend din zona de beauty și make-up doar pe baza numelui, însă de data asta am căzut în plasă. În căutarea mea de comori (i. e. de noi subiecte despre care să vă scriu), am dat peste un nou trend care, mă văd nevoită să recunosc, m-a atras din clipa în care am aflat cum se numește: Espresso Make-up.

Numele m-a incitat destul de tare și, deși nu m-a făcut să judec o carte după copertă, cu siguranță m-a convins să o deschid. Iată cum m-am trezit captivată de nuanțe bogate, pământii – cei care mă cunosc știu că acestea sunt slăbiciunea mea – și tehnici de aplicare distinctive.

Trendul s-a făcut remarcat (de mine, cel puțin) atunci când unul dintre influencerii mei favoriți din industria de make-up, Ștefania Olariu, a prezentat look-ul său accidental, dar uimitor pe care l-a pregătit pentru o nuntă.

@stefiolariu Răspunde lui @Sofia_10 ♬ Mishaps – Lofi-nimation

În tutorialul său de machiaj, Ștefania a împărtășit planul său inițial de a crea un look folosindu-se de nuanțe de argintiu și negru pentru eveniment, doar pentru a se regăsi purtată de farmecul trendului Espresso.

Mai mult, Ștefania ne prezintă și produsele pe care le-a folosit în realizarea look-ului, inclusiv gama de cinci produse de la Benefit și concealer-ul cremos True Match de la L’Oreal.

Cheia unui Espresso reușit constă în aplicarea graduală a nuanțelor de tranzi’ie maronii, pentru a defini direcția machiajului. Ștefania a folosit banda Nyx HD pentru a crea o bază stabilă pentru fardurile de ochi, permitând o aplicare precisă și un finisaj uniform.

Ce mi-a plăcut cel mai mult la acest trend este faptul că îmbrățișează ideea de amestecare, corectare și intensificare graduală, transformând potentialele accidente, în momente de strălucire creativă. Comentariul Ștefaniei făcut în timpul tutorialului, unde a recunoscut că inițial s-a simțit nesigură, dar a perseverat, accentuează întocmai aceste caracteristici.

Look-ul final a arătat măiestria Ștefaniei în crearea unor adevărate opere de artă. În ciuda câtorva provocări pe parcurs, rezultatul a fost unul impresionant și îndrăzneț, perfect pentru ocazie.

Pe măsură ce trendurile tind să evolueze și, în cele din urmă, să se schimbe, eu tind să crec că Espresso Make-up va deveni one of timeless looks, și că va continua să iasă în evidență prin îndrăzneala și versatilitatea sa.

Accidentul cu final fericit al Ștefaniei Olariu servește ca sursă de inspirație pentru pasionații de make-up dornici să experimenteze și să găsească frumusețea în locuri neașteptate. Deci, dacă sunteți în căutarea unui look îndrăznețși misterios, this is your sign to go Espresso!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Take-ul lui Marilu Dobrescu asupra certurilor în relație: Cum să gestionezi certurile din relație, conform lui Marilu

Hai să vezi geanta purtată de Carrie în Sex and The City la Art Safari Stars Edition