in

Erika Isac lansează piesa „Femei în Parlament”. Află ce vrea să transmită

Înainte de Ziua Femeii, Erika Isac, autoarea piesei „Macarena”, a vorbit în cadrul conferinței de presă de la Phoenicia Grand Hotel din București despre impactul pe care l-a avut melodia, dar și despre „Femei în Parlament”, piesa care a lansat-o.

Vezi aici noua ei piesa „Femei în Parlament”:

erika isac femei in parlament conferinta presa

„Macarena” a fost lansată pe 14 februarie și de atunci a fost discutată, distribuită și a ajuns pe YouTube la 4,6 milioane de vizualizări. Erika cântă despre lipsa de siguranță cu care trăiesc femeile din România, iar acest lucru a împărțit internetul în două.

Când intru în studio sunt reală. Nu intru pe acele uși și gândesc o mișcare socială. Ba chiar mi se pare diabolic să te folosești de durerea cuiva cu scopul de a construi propriul tău drum către succes.

 „Femei în Parlament”, un cadou de 8 martie

În cadrul conferinței de presă, am avut ocazia să vedem un demo al melodiei care se va lansa, sub formă de cadou, mâine. Comparativ cu „Macarena”, care a avut un impact mai puternic asupra generației Z, „Femei în Parlament” se adresează tuturor, indiferent de gen, statut social sau vârstă.

În videoclip apar referințe la Titanic, dar și alte filme cult, cât și la emisiuni românești care au avut un succes răsunător la începutul anilor 2000, așa cum era „Te pui cu blondele?”.

Cu „Femei în Parlament” nu doresc să mă adresez doar unei generații, ci să încurajez femeile să se implice în politică, să primească un boost de care poate că au nevoie, să caute să aspire la poziții de lider.

erika isac femei in parlament conferinta presa

 Fiindcă urmează alegerile, Erika Isac a vorbit despre cât este de important ca tinerii din România să se informeze și să se implice civic, să iasă, pur și simplu, la vot.

Deciziile noastre contează, fiindcă în mâinile noastre stă viitorul. De la 18 ani, de când am împlinit vârsta necesară, eu am mers la vot. Și vă încurajez să faceți la fel.

Un mesaj care are puterea să schimbe

Mai mult, alături de mai multe ONG-uri, Erika are în lucru o platformă atât pentru femei, cât și pentru bărbați, prin care oamenii care se află în pericol pot da „share location”.

alaturi de Ioana-Mariana Iuliana Lazăr Expert jurist Asociația ANAIS

În cazul în care situația se agravează, dacă acestea vor trimite un text care încă nu a fost stabilit, un echipaj instruit va veni în ajutor.

Noi abia așteptăm să ascultăm pe repeat „Femei în Parlament”. Tu ești curios?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine este iubitul influenceriței Cristina Ich, Alex Pițurcă?

Cine este iubitul influenceriței Cristina Ich, Alex Pițurcă?

Totul despre Smaranda Știrbu: Cine este, Vârstă, Carieră și Pasiuni

Totul despre Smaranda Știrbu: Cine este, Vârstă, Carieră și Pasiuni