in ,

AdorAdor OMGOMG SupăratSupărat AmuzantAmuzant CiudatCiudat

Totul despre Erika Isac: Cine este, Vârstă, Relație și Carieră

Descoperă acum mai multe despre cântăreața ce se află în spatele hiturilor „Macarena” și „Femei în Parlament”, Erika Isac!

Erika Isac este una dintre cele mai fresh și cool prezențe feminine din industria muzicală din România. Hiturile „Femei”, „Tupeista”, „Macarena” și „Femei în Parlament” au ajuns rapid în trending, atrăgând în jurul cântăreței la început de drum numeroase simpatii, dar și critici usturătoare. Asta ne face să ne întrebăm cu ce va mai urma să ne surprindă Erika în următoarea perioadă?

Cine este Erika Isac?

Conform Global Records, Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Cântăreață, compozitoare și dansatoare Erika are toate coordonatele pentru a deveni o artistă în toată puterea cuvântului, iar una dintre inspirațiile ei este chiar celebra cântăreață Amy Winehouse.

Sursă imagini: @erikaaaisac

Ce vârstă are Erika Isac?

Data ei de naștere nu este cunoscută, dar Erika are în prezent 24 de ani, fiind născută în anul 2000, în Constanța. De asemenea, Erika a menționat în mai multe interviuri că are o soră mai mică.

Mai este Erika Isac într-o relație?

În cadrul talent show-ului „One True Singer”, Erika l-a întâlnit pe fostul ei iubit, Adi Istrate, cu care nu doar că a avut o chimie personală, dar și muzicală. După trei ani jumătate, anunțul despărțirii i-a șocat pe fanii cuplului care au început să speculeze tot felul de posibile motive ale despărțirii lor, dar Adi a mărturisit că:

„Nu s-a bătut nimeni cu nimeni, nu a înșelat nimeni pe nimeni. Respectați-ne intimitatea, ascultați-ne muzica în continuare, nu trebuie să facem din acest lucru un scandal. Nu e vorba de nimic mai mult decât o simplă despărțire.” – conform Spy News

Ce studii are Erika Isac?

Deocamdată, Erika nu este studentă, concentrându-se pe cariera ei muzicală. Dar, în cadrul podcastului Roxanei Nemeș, aceasta a mărturisit că a aplicat la UNATC, dar nu a intrat și a fost studentă o perioadă la Comunicare și Relații Publice, în cadrul SNSPA, dar specializarea nu s-a pliat pe nevoile ei.

Care este viziunea muzicală a Erikăi Isac?

„Când intru în studio sunt reală. Nu intru pe acele uși și gândesc o mișcare socială. Ba chiar mi se pare diabolic să te folosești de durerea cuiva cu scopul de a construi propriul tău drum către succes.” – conferință de presă „Femei în Parlament”

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Erika Isac (@erikaaaisac)

Care este parcursul muzical al artistei Erika Isac?

Erika și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă, aceasta începând să cânte încă de pe la vârsta de 6 ani. Cu toate acestea, talentul ei s-a făcut remarcat mai întârziu, în urma aparițiilor ei la diferite talent show-uri din România.

În 2015, participă la emisiunea televizată „X Factor România”, unde i-a uimit cu abilitățile sale muzicale pe jurații consacrați în industrie, respectiv Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică Jr. De asemenea, datorită cover-ului „Look at me now”, melodia lui Chris Brown și Busta Rhymes, a ajuns una dintre cele mai virale participante ale emsiunii.

A continuat să spere în visul ei, iar în 2022 a ajuns în finala talent „One True Singer”, proiect muzical lansat pe HBO Max și câștigat de către rareș, un alt cântăreț fresh care a cucerit plaiurile mioritice.

În 2023, în repertoriul ei se produce o schimbare odată cu apariția sa de succes la Urbanist Sessions, iar Erika transcede către sfera urbană, marcată de influențe pop-dance, hip-hop și trap.

„Tap Tap” este prima melodie care a deschis seria lansărilor cu mesaj dedicat femeilor, fiind urmată de „Femei”, „TUPEISTA”, „Macarena” și „Femei în Parlament”. În ciuda controverselor ridicate, Erika aduce pe masa de discuții probleme relevante în societatea românească, cum ar fi abuzul și reprezentarea femeilor în politcă.

Cum stă Erika Isac la nivel de cifre?

Update: martie 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Erika Isac lansează „Femei în Parlament” și anunță primul ei concert la Arenele Romane

Erika Isac lansează „Femei în Parlament” și anunță primul ei concert la Arenele Romane

ce-brand-de-telefoane-ti-se-potriveste-cel-mai-bine

Ce telefon ți se potrivește?