in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 17 octombrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că și Eminem s-a născut pe 17 octombrie?

17 octombrie a fost martorul nașterii a numeroase personalități influente în diverse domenii de-a lungul istoriei. De la icons de la Hollywood la legende ale sportului și giganți literari, oamenii născuți în această zi au lăsat o amprentă de neșters asupra lumii noastre.

Marshall Mathers, cunoscut sub numele său de scenă Eminem, este unul dintre cei mai proeminenți și de succes rapperi din lume. Cu o carieră ilustră de peste două decenii, el a vândut milioane de discuri și a primit numeroase premii, inclusiv mai multe premii Grammy.

Născută Margarita Carmen Cansino, Rita Hayworth a fost o actriță și dansatoare legendară de la Hollywood. Ea a fost o doamnă populară în anii 1940, cunoscută mai ales pentru rolurile sale din filme precum „Gilda” și „Doamna din Shanghai”.

Zheng He a fost un explorator și amiral naval chinez în timpul dinastiei Ming. El a pornit în șapte călătorii, călătorind până în Africa de Est și lăsând un impact de durată asupra relațiilor chino-africane.

Renumitul dramaturg Arthur Miller s-a născut în această zi. Lucrările sale, inclusiv „Death of a Salesman” și „The Crucible”, au explorat teme complexe și sunt încă interpretate și studiate pe scară largă astăzi.

Actrița engleză Felicity Jones este celebrată pentru rolurile sale în filme precum „The Theory of Everything” și „Rogue One: A Star Wars Story”. Talentul și versatilitatea ei au făcut din ea o figură respectată în industria filmului.

Wyclef Jean, un muzician, rapper și producător haitiano-american, este cel mai bine cunoscut ca membru fondator al grupului hip-hop, The Fugees. Cariera sa solo a produs, de asemenea, numeroase hituri.

Creatorul unor seriale animate precum „Beavis and Butt-Head” și „King of the Hill”, Mike Judge este un animator, scriitor și regizor talentat, cunoscut pentru povestirile sale umoristice și satirice.

Acești indivizi celebri născuți pe 17 octombrie au modelat lumea în felul lor unic, lăsând o moștenire de durată în tărâmurile muzicii, filmului, explorării, literaturii și multe altele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 zile în Atena cu Nadd Hu

Motivul pentru care Ariana și Dalton Gomez au divorțat, vezi aici