in , ,

OMGOMG

Emily Miller și Cam Holmes și-au surprins fanii cu o veste extraordinară! Vezi ce fac vedetele de la Too Hot to Handle

Într-o explozie de bucurie și emoție, s, celebrele vedete din reality show-ul de pe Netflix, „Too Hot to Handle,” au anunțat că sunt în așteptarea primului lor copil!

Vestea a fost dezvăluită printr-o serie de fotografii postate pe Instagram, în care cuplul se bucură de ecografii și își îmbrățișează cu drag burtica de gravidă a lui Emily.

Emily Miller și Cam Holmes așteaptă o surpriză în 2024

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Miller (@emilyfayemiller)

 

Cu o notă de entuziasm, Emily a scris: „Baby Miller-Holmes. Urmează să vină pe lume în iunie 2024.” Fanii au fost rapid cufundați într-un val de emoții, exprimându-și susținerea și urările de bine pentru cuplul fericit.

Într-un moment de copleșire, Emily a împărtășit pe Instagram story: „Sunt cu adevărat COPLEȘITĂ de răspunsul tuturor.”

Cam Holmes a adăugat și el pe story-ul său: „Un an nou fericit pentru toată lumea. Am crezut că ar trebui să începem 2024 cu o mică surpriză.”

Foștii colegi au fost mega entuziasmați pentru ei

Foste vedete de la Too Hot to Handle au sărit rapid pe rețelele sociale pentru a-și felicita colegii.

Harry Jowsey, celebru pentru relația sa on&off cu Francesca Farago în prima serie, și vedete precum Tasha Ghouri și Samie Elishi de la Love Island au transmis gânduri de bucurie și fericire.

În plus, Georgia Harrison de la The Only Way Is Essex a declarat: „Sunt atââââât de entuziasmată! Voi doi sunteți suflete atât de frumoase, atât individual, cât și împreună, și ați avut o călătorie uimitoare până la acest moment de a deveni părinți.”

Emily Miller a fost una dintre vedetele remarcabile ale celei de-a doua serii a show-ului de dating britanic, Too Hot to Handle, alături de Cam Holmes, care a fost difuzat în 2021.

Cu această veste minunată, fanii abia așteaptă să urmărească următorul capitol al vieții fascinante a acestui cuplu adorabil!

Noi suntem mega excited! Tu ce zici?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cântăreața MIRA a avut parte de o mini-vacanță de neuitat în România🤩

Cine are ziua de naștere pe 8 ianuarie?