in , ,

OMGOMG

Emily Burghelea și surpriza de care a avut parte de ziua ei, vezi aici 🤭

De ziua ei, Emily Burghelea a avut parte de o surpriză spectaculoasă care a dus experiența sărbătorii la un nivel cu totul nou.

Surpriza pentru Emily Burghelea

Creatoarea de conținut a fost dusă cu elicopterul până la un hotel extraordinar, asemănător unui conac scump, unde a avut parte de o masă extravagantă.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 

Ziua a început cu zgomotul puternic al rotorului elicopterului, iar Emily Burghelea a fost ghidată către o aventură neașteptată.

Cu cel drag alături, au survolat peisaje deosebite, pregătindu-se pentru aterizarea în fața unui hotel care promitea să fie unic.

Conac de basme

Hotelul, asemenea unui conac de vis, a oferit o atmosferă regală și o vedere incantatoare.

Emily și-a exprimat uimirea prin postări pe rețelele de socializare, arătând o cameră elegant decorată și priveliști deosebite.

Mai mult, surprizele continuau cu o masă extravagantă pregătită cu grijă pentru a marca ziua specială a lui Emily Burghelea. Deliciile culinare și băuturile fine au completat atmosfera deja spectaculoasă.

Emily a vrut să împărtășească cu urmăritorii fiecare detaliu

Emily a împărtășit această experiență unică pe platformele de socializare, exprimându-și recunoștința pentru o zi atât de specială alături de cei dragi.

Ziua de naștere a lui Emily Burghelea a fost marcată de aventura cu elicopterul și de o masă decadentă la un conac de vis, oferindu-i o experiență de neuitat și bucurie pe măsură.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 

O adevărată surpriză! Tu ce zici?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Latex eyes: un nou trend de make-up

Cine are ziua de naștere pe 23 noiembrie?