in ,

DrăguțDrăguț

Emily Burghelea ne spune că primii pași în carieră se fac cu perechea de încălțări potrivită

Hi, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Emily Burghelea se declară pe Instagram creatoare de conținut, mamă influencer, soție devotată, TV Host în cadrul emisiunii Vorbește lumea, dar și cumpărătoare compulsivă.

Cunoscătorii, acei oameni care o urmăresc pe Emily de ceva vreme, știu că ea este o tânără pasionată de tot ceea ce înseamnă modă și stil, încă de pe vremea când a participat în calitate de concurentă în cadrul emisiunii televizate Bravo, ai stil, sezonul 3, alături de Iuliana Doroftei.

Încă de pe atunci, stilul vestimentar și personalitatea ei au atras simpatia publicului, o parte urmărind-o și astăzi în online.

Te urmăresc de cand ai fost la Bravo ai stil😍 – urmăritoare a lui Emily, pe Instagram

Într-o postare recentă, Emily a creat o serie de ținute tip inspirație, chic și elegante, accesorizate simplu, care au ieșit în evidență cu ajutorul perechilor de încălțări ale brandului TEZYO.

Frumusețea ținutelor a fost dublată de o descriere emoționantă în care Emily a mărturisit că schimbările importante din viața ei au venit alături de pantofii potriviți. Primii pași în carieră i-a făcut cu o pereche de sneakers, urmând ciocatele și chiar tocurile când s-a maturizat.

Am avut mereu curaj sa fac primul pas si nu m-am temut, acum, la 24 sunt sotia lui si mama copiilor nostri, iar povestea nu se incheie aici, tocurile s-au transformat in cizme cool, dar comode, iar aventura abia acum a inceput! Avem de strabatut un drum lung si frumos si parca acum, cand suntem impreuna, abia acum lucrurile capata sens!❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Chiar dacă nimeni nu a crezut în pasiunea ei, a continuat să meargă cu stil mai departe și să-și îmbunătățească abilitățile vestimentare. Elegant și emoționant, Emily!

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.💛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Experiența lui Josefinka în cadrul emisiunii Love Island, vezi aici

Carmen Grebenișan și iubitul ei strălucesc la restaurantul din cadrul Casei Timiș 🤗