in ,

OMGOMG

Emil Rengle recunoaște că dacă ar fi să mănânce un singur fel de mâncare zilnic, ar fi vorba despre hamburger 🍔

Olivia de la @bakeoliv ne spune cum să facem asta într-un mod cât mai sănătos.

Gândește-te la acea senzație copleșitoare când muști dintr-un burger, stârnită perfecta combinație de arome care îți lasă gura apă. Cui nu-i place un burger bun? Dar, hai să fim sinceri, mâncatul de fast-food în fiecare zi poate fi cam… banal. Ca să nu mai spunem dăunător! Dar ce-ar fi dacă ai putea savura un burger zilnic, fără niciun regret? S-ar putea să existe o metodă.

Cam acesta este punctul central al unul TikTok postat recent de Olivia de la @bakeoliv, în care ea îi adresa lui Emil Rengle veșnica întrebare: „Dacă ai putea să mănânci în fiecare zi un tip de fast-food, care ar fi acela?”. Rengle, ca mulți dintre noi, a spus fără ezitare că ar fi vorba despre burger.

Până aici, interacțiunea este una pe care am tot văzut-o în media, iar ideea în sine pare mai mult un vis îndepărtat pe care îl avem cu toții: să putem mânca ce vrem, fără să existe consecințe estetice sau de sănătate. Schimbarea apare ulterior, când Olivia ne arată o rețetă de burger care pare că ar putea aduce acest ideal îndepărtat, mai aproape de noi.

Ceea ce face diferența aici este alegerea de ingrediente proaspete, savuroase și (cât mai) sănătoase. De la castraveți murați, până la legume crocante și aromate, fiecare strat generează o nouă explozie de gust.

@bakeoliv Cred că am putea fi cu toții de acord cu @RENGLE că am mânca hamburger zilnic, doar dacă am putea… 😍 Uite o idee de burger pe care poți să-l mănânci (chiar și) zilnic, fără să se vadă pe cântar🤭 Doar dacă faci un exces, bineînțeles… #fy #foryou #food #romania ♬ original sound – Olivia

Deci, în esență, încercăm să menținem acea senzație de burger tentant, dar cu un twist sănătos și echilibrat, care să nu te dea pe spate în caloriile excesive.

Ideea pare una destul de interesantă și, din ce am văzut în video, nu pare nici extrem de greu de realizat. Deci ce zici? Încercăm și noi, măcar pentru o zi, un burger homemade sănătos, de dragul lui Rengle și al Oliviei?

Cu puțină imaginație și un amalgam de ingrediente savuroase, cred că putem să îîi dăm de capăt.

Acestea fiind spuse, poftă bună! Let me know how you did. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Workout routine cu Anca Mădălina! Yes to pilates 😉

Ne e dor de vlogmas-urile Andreei Balaban, așa că ne lăsăm inspirați de ea cu idei de cadouri, Christmas Edition 🎄