in ,

AdorAdor OMGOMG

Totul despre Eduard Sebastian Dăneț: Cine este, Vârstă și Carieră

Eduard sau Edi, pe numele său întreg Eduard Sebastian Dăneț, este un creator român de conținut, nou-apărut în rândul influencerilor populari de la noi din țară, dar care și-a construit rapid un following puternic, datorită conținutului pe care îl încarcă și carismei.

 

Sursă imagini: @eduardsebastian_

Cine este Eduard Sebastian Dăneț?

Eduard este un digital content creator autohton. El și-a început cariera în conținut digital în urmă cu trei ani, într-un mod relativ spontan.  Eduard ne-a povestit destul de recent puțin mai multe despre seara care i-a schimbat viața și despre cum a început el să creeze conținut online, așa că dacă ești curios să afli mai multe, te invit să citești materialul Cristinei.

În ceea ce privește platformele pe care le folosește pentru a încărca conținutul său original, el preferă TikTok-ul, însă postează destul de des și pe Instagram. De asemenea, el cochetează din când și cu modelingul, în special în scopuri publicitare, unde colaborează cu diverse branduri, pentru campaniile de promovare ale noilor lor produse sau colecții.

Printre colaborările sale se numără cea cu Elle România, unde a apărut, alături de alți influenceri de succes de la noi, într-un editorial care a făcut senzație, și cea cu Marionaud, pentru a face reclamă produselor YSL.

 

 

Cât despre viața lui din spatele camerei, Eduard este student în cadrul Facultății de Comunicare și Relații Publice al SNSPA-ului. În prezent, el locuiește în București, însă este originar din Buzău.

Ce vârstă are Eduard Sebastian Dăneț?

Edi are 20 de ani și s-a născut pe 8 octombrie 2003, la Buzău. Cât despre zodie, i se citește extrem de ușor pe față faptul că este o balanță.

 

 

Este sau nu Eduard Sebastian Dăneț într-o relație?

În ciuda faptului că postează adesea clipuri de tip pamflet referitoare la întâlniri și relații, Eduard este momentan singur sau cel puțin nu s-a afișat în mod public alături de nimeni încă. Dar rămânem cu ochii în patru pentru un update din acest punct de vedere. 👀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Women in Music - HerStory - Diana Munteanu

Se încheie sezonul 2 din HerStory by Women in Music, evenimentul care spune poveștile de succes ale femeilor din România

Colaborarea lui Nicole Cherry cu Puya pentru „Paharul sus”, cea mai ascultată piesă a primăverii conform topului Media Forest

Colaborarea lui Nicole Cherry cu Puya pentru „Paharul sus”, cea mai ascultată piesă a primăverii conform topului Media Forest