in ,

Totul despre Eda Marcus: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Eda Marcus: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Eda Marcus este frumoasa fiică a realizatoarei TVR Nicoleta Păun Marcus. Amândouă au o strălucitoare carieră la acest post de televiziune.

Cine este Eda Marcus?

Deși prezentatoarea știrilor din sport Eda Marcus este văzută adesea ca o umbră a mamei sale, ea se remarcă în carieră datorită eforturilor îndelungate de a se perfecționa și datorită talentului înnăscut.

Ce vârstă are Eda Marcus?

Frumoasa prezentatoare s-a născut în 20 august 1982 și este în zodia leului. Personalitatea sa puternică o face să fie extrem de apreciată, la aproape 42 de ani, de cei care o urmăresc pe micile ecrane.

Biografia Edei Marcus

Eda Marcus era o persoană pasionată de desen. Încă se gândește că ar fi putut deveni artist plastic sau chiar designer de pantofi, mai ales fiindcă încă este pasionată de acest domeniu creativ. Chiar și lumea bijuteriei i se potrivește de minune.

Îi place să se plimbe, să asculte muzică jazz, să se uite la filme și să citească. Iarna o găsim pe pârtie, iar vara la mare. Când este în oraș se gândește mai degrabă la shopping și mâncare și la cum să fie o mamă exemplu pentru fiica ei, Aria.

Cariera Edei Marcus

Prezentatoarea Eda Marcus a avut primul job la vârsta de 19 ani. Atunci, ea era reporter la emisiuni de muzică pentru tineri. Ulterior, a prezentat festivaluri de muzică printre care se numără Eurovision România și Cerbul de Aur și a prezentat, de asemenea, împreună cu Măruță. În adolescență a făcut parte din trupa Dolce, o trupă creată de Liviu Tudoran din formația Roșu și Negru.

Din păcate, frumoasa prezentatoare Eda Marcus a declarat că farmecul său i-a pus uneori bețe în roate în cariera din televiziune deoarece s-a întâmplat să fie scoasă de pe post fiindcă „era prea drăguță”. A făcut multă practică la emisuni până să ajungă în fața camerei, unde a început să prezinte știrile din sport sau să răspundă la întrebări în cadrul rubricii Minutul Paginademedia.

Tu știai cine este Eda Marcus până să citești acest articol? Așteptăm răspunsul tău de „Ai un Pont?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 30 septembrie?

Totul despre Mirela Retegan: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Mirela Retegan: Cine este, vârsta, biografia, cariera