in ,

AdorAdor OMGOMG

Ed Sheeran în România. Vezi când va veni artistul al București, pentru a susține un concert

O veste extraordinară pentru fanii muzicii pop: Ed Sheeran confirmă revenirea sa pe scena din România!

Artistul britanic se pregătește să încânte publicul cu un concert de excepție, care va avea loc la Arena Națională din București, pe 24 august 2024.

Acest eveniment face parte din turneul său mondial „+ – = ÷ x” și îl va avea ca invitat special pe talentatul Calum Scott, care va cânta în deschiderea concertului.

@larisaguran #savethedate #edsheeran ♬ sunet original – Larisa Guran

Ultima dată în România, în 2019

Ultima vizită a lui Ed Sheeran în țara noastră, a fost în 2019 și a reprezentat un moment memorabil pentru fanii artistului. La momentul respectiv, el a susținut concertul în fața a peste 50.000 de fani, tot pe Arena Națională. Ed a fost profund impresionat de căldura publicului și de entuziasmul neîncetat, declarând ulterior că România a ocupat o poziție specială în inima sa.

Marea revenire

Acum, cântărețul revine pentru un spectacol extraordinar, cu hituri precum „Shape of You” și „Perfect”, promițând o seară magică și plină de emoție pentru toți cei prezenți.

Detaliile privind biletele

Biletele sunt disponibile pentru achiziționare începând de astăzi, oferind fanilor posibilitatea de a face parte din această experiență muzicală unica.

Ed Sheeran a captivat mereu publicul său, iar această revenire pe scenă în România este așteptată cu mult entuziasm de către fani. Evenimentul din 2024 aduce o nouă oportunitate de a-l vedea pe artist live și de a experimenta energia sa contagioasă într-o seară de neuitat la Arena Națională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Vezi la ce activitate interesantă s-au gândit Valerie Lungu și iubitul ei de Halloween 🎃

Cine are ziua de naștere pe 31 octombrie?