in

AdorAdor

Echipa Likez.ro recomandă 5 piese TOP ale Oliviei Addams

Hey, hey, dear Gen Z reader!🧚‍♀

Olivia Addams este unul dintre cele mai sonore nume din industria muzicală românească la ora actuală. Personal, am interacționat prima dată cu conținutul Oliviei în perioada pandemie, când posta diferite videoclipuri pe platforma TikTok. Încă de atunci vocea ei unică mi-a atras atenția și am continuat să-i urmăresc cu interes traseul profesional, aceasta implicându-se în numeroase proiecte și colaborări muzicale.

Despre relația Oliviei cu muzica⚡️

Cântăreață și compozitoare, Olivia a început să fie o prezență constantă în muzică românească din anul 2018. Datorită talentului ei, a crescut rapid în vizibilitate și a ajuns cu ușurință la inimile fanilor atât din România, cât și de la nivel internațional. Toți cei care o ascultă pe Olivia și rezonează cu versurile ei fac parte din comunitatea de unicorni, unicornii magici ai Oliviei🦄. Conform casei ei de discuri, Global Records, tânăra artistă are un portfoliu impresionant și difuzări masive, în special în Polonia și România.

Succesul pe care îl resimte Olivia în prezent, nu este de mirare. Ea a început să cânte de la vârsta fragedă de 3 ani în corul Allegretto la Palatul Copiilor din București, alături de care a călătorit și performat în jur de 14 ani în numeroase țări europene, dar și în Japonia, Statele Unite, China sau Singapore.🎶

Pentru că echipa noastră o adoră pe Olivia, iar inspirația pentru scris nu vine de una singură, îi ascultăm hiturile pe repeat și ne adunăm creativitatea.

Uite topul pe care ți-l recomandăm și sigur o să-ți placă!⬇️

1️⃣ Dumb
Popularitatea ei a început să crească în 2020 datorită acestei melodii, iar la o primă impresie nici nu mi-aș fi dat seama că este româncă.

2️⃣ Are We There?
We run run run
From heart to heart
Ilussions are our greatest fun

3️⃣ Buchet de trandafiri
Nu am putut omite din topul nostru și piesa inedită scoasă alături de Rareș, care este o reinterpretare a hitului trupei Akcent, într-o versiune mai apropiată de gusturile generației tale.

4️⃣ Plata cu dor
Una dintre cele mai noi colaborări ale Oliviei este cu DOC.

5️⃣ Răsărit perfect
Adorăm să îi ascultăm melodiile Oliviei în limba engleză, dar cele în română sunt altceva. Au un alt vibe, vibrație, care ne aduce mai aproape de versurile cu care rezonăm lingvistic.

Olivia ne-a cucerit cu totul. Într-un interviu recent acordat revistei ELLE România, Olivia a recunoscut că pasiunea a descoperit-o pe ea și nu invers. Încă de mică i-a plăcut să vorbească, să vorbească cântat. În casă, pe stradă, nici nu conta unde, indiferent unde mergea. În prezent, putem afirma că întâlnirea ei cu muzica nu a fost întâmplătoare și Olivia a început să fie ascultă pe stradă, la radio sau în căști, de oricine.🥰

Dacă ai dorințe pentru alte articole asemănătoare, dă-ne un pont aici.🦄

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Anca Broască, antreprenor și creator de conținut: „Eticheta de creator de conținut e o bucățică prea mică din tot ce fac.”

Claudia Preduca și noua sa schimbare de look. Ce e nou la ea?