in , ,

AdorAdor ExcitedExcited

Echipa Creators Will Create s-a adunat și au plecat în excursie! Hai să vezi pe unde s-au plimbat zilele trecute

Hey, you!

Dacă ai nevoie de niște inspirație pentru o ultimă escapadă de toamnă, ai nimerit la țanc! Haide să descoperim împreună unde au plecat cei de la Creators Will Create!

Băile Tușnad

S-ar părea că prima oprire a celor de la Creators Will Create a fost la Băile Tușnad.

Peisajele montane sunt împodobite cu culorile vii ale frunzelor care se schimbă, iar aerul proaspăt și sănătos adaugă o notă specială acestui paradis al relaxării. 

Cu izvoarele termale recunoscute pentru proprietățile lor vindecătoare, această stațiune oferă un refugiu perfect pentru cei care doresc să se relaxeze în piscinele cu apă caldă înconjurată de natură spectaculoasă. De asemenea, turiștii pot explora traseele montane pitorești sau să se bucure de o plimbare liniștită în pădurile colorate ale zonei. 

Un loc de vis, unde cei de la Creators Will Create s-au plimbat cu ,,crocodilul’’ și au făcut o drumeție pe Piatra Șoimului.

Lacul Sfânta Ana

Pe lângă popasul de la Băile Tușnad, echipa Creators Will Create a călătorit și la Lacul Sfânta Ana.

Pe lângă priveliștea spectaculoasă oferită de lacul vulcanic înconjurat de păduri de arini în culorile toamnei, acest loc oferă o serie de experiențe unice. Vremea mai răcoroasă și lipsa mulțimii de turiști adaugă un farmec aparte.

Poți explora trasee montane înconjurătoare, admira culorile vii ale frunzelor, sau pur și simplu relaxa în liniștea naturală a acestui loc pitoresc. Toamna la Lacul Sfânta Ana este o oportunitate minunată de a te reconecta cu natura și de a experimenta farmecul sălbatic al Munților Harghita.

Alături de echipa grozavă a Creators Will Create, fiecare s-a bucurat de peisajele superbe de toamnă, culorile frunzelor ruginii și mâncare tradițională românească. 🍂

Îți las aici câteva poze care să te inspire și pe tine să descoperi Lacul Sfânta Ana.

 

Lasă-mi un comentariu cu ce loc ai vrea și tu să vizitezi șiii un sfat pentru alte articole.

Pe data viitoare, bisous! 💋

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ce-ar fi să te costumezi în Black Swan anul acesta, de Halloween? Danielle Marcan te învață cum să îți faci un machiaj impresionant, inspirat de filmul celebru

Daddycool

Ce poți învăța despre părinții tăi de la DaddyCool.ro (s-ar putea să-ncepi chiar să-l urmărești)