in ,

AdorAdor

Totul despre Dragoș Neacșa: Cine este, Carieră, Relație

Citind acest articol, vei afla cele mai importante detalii despre viața lui Dragoș Neacșa!

Cu un bagaj plin de entuziasm și pasiune pentru gătit, Dragoș Neacșa te învață cum să îmbini arta gătitului cu entertainmentul online.

În rândurile care urmează, vei afla câteva detalii despre cine este Dragoș Neacșa și cum reușește el să-și țină aproape comunicatea de oameni pe care și-a construit-o într-un timp atât de scurt pe Social Media.

Cine este Dragoș Neacșa?

Sursă imagine Instagram: @neacsadragos

Dragoș Neacșa este un tânăr bucătar din București, care și-a făcut debutul în online cu reacțiile la videoclipurile de tip content culinar de pe TikTok, acest lucru făcându-l să se auto-intituleze „Reactor”.

De asemenea, pe lângă cariera de bucătar și „Reactor”, acesta este și tatăl unei fetițe pe nume Ilinca, care îi acaparează cea mai mare parte a timpului.

Cu ocazia apariției lui pe canalul de YouTube al LidlRomânia, în podcastul „PĂRINȚII: EXPERȚI ÎN SURPRIZE”, găzduit de Crina Coliban, Dragoș povestește pe scurt despre cum copilăria lui a fost bazată pe reguli mai stricte venite din partea părinților. Din acest motiv, el a ales să gestioneze altfel relația pe care o are cu fetița lui, și să-i ofere cât mai multă libertate de exprimare, astfel încât relația lor să fie una cât mai apropiată și transparentă.

Pe lângă faptul că este un iubitor al artei culinare, Dragoș iubește și animalele, motiv pentru care, are în grijă atât câini, cât și pisici, pe care nu ezită să le posteze pe social media. El le include chiar și în campaniile pe care le are cu diverse branduri.

Sursă Imagini Instagram: @neacsadragos

Carieră

Cariera lui de content creator a început în urmă cu aproximativ un an, chiar în momentul în care a început să reacționeze la videoclipurile cu mâncare, și nu numai, pe care le găsea la secțiunea ForYou de pe TikTok.  Pe platforma TikTok, acesta este urmărit de un număr de 426K de utilizatori.

Acest tip de conținut a prins repede la public și datorită personalității sale carismatice, Iar, scopul său în online este de a crea conținut care să facă oamenii să râdă, dar și să le atragă atenția în privința anumitor aspecte care țin de arta culinară.

Pe Dragoș în poți găsi și pe Instagram, unde și-a strâns o comunitate de 94,3K urmăritori, și unde postează în timp real păreri, activități, colaborări, și nu în ultimul rând, reacții la videoclipurile altor persoane.

Printre colaborările pe care le are cu marile branduri din România, se numără și colaborările cu Coca-Cola și Lidl România.

O altă apariție spectaculoasă a lui, a fost cu ocazia participării la show-ul culinar online, numit Schimb de Bucătari, organizat de KFC România, care a fost lansat în Octombrie 2023, unde “gătești pui ca la KFC … la KFC”.

Cea mai recentă realizare a lui, este restaurantul numit „Suta de Grame”, din București, pe care l-a deschis în data de 22 Aprilie. De atunci, Dragoș nu se mai satură să mulțumească comunității lui pentru întreaga susținere și pentru tot sprijinul acordat.

Relație Dragoș Neacșa

În ceea ce privește relațiile, știm foarte bine că Dragoș Neacșa se află în prezent, într-o căsnicie solidă cu soția lui Arina Pisică, care este și ea la rândul ei creatoare de conținut, dar și freelance make-up artist.

Dragoș spune că a cucerit-o pe Arina cu pastele pe care obisnuiește el să le gătească, și că a ales să o surprindă cu acest tip de mâncare, deoarece a lucrat într-un restaurant cu specific italienesc. Strategia sa a funcționat 100%!

Din iubirea celor doi, a apărut o fetiță, cu ochi albaștrii, pe nume Ilinca, care este inclusă în toate activitățile părinților încă de la o vârstă fragedă.

Sursă Imagini Instagram: @neacsadragos

Dacă știi și mai multe detalii despre Dragoș, aștept mesajul tău, chiar aici! 🧑‍🍳

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Dana Sota

Totul despre Dana Sota: Cine este, Vârstă, Carieră și Relație

Totul despre Diana Matei

Totul despre Diana Matei: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație