in ,

OMGOMG

Totul despre Drăcea: Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Totul despre Drăcea_ Cine este, Vârstă, Nume Real, Carieră

Drăcea este unul din cei mai fresh și îndrăgiți artiști de la noi. El nu este doar un simplu creator de conținut, ci, la bază, este comediant, iar acest lucru i-a adus un val și mai mare de fani, în special care fac parte din generația tânără.

Dacă și tu îl urmărești pe Drăcea, atunci acest articol este pentru tine. Vei afla totul despre comediant, de la cine este, vârsta pe care o are, numele real și cum arată astăzi cariera lui.

Hai să aflăm împreună totul despre Drăcea, unul din cei mai iubiți concurenți din cadrul emisiunii-concurs BUZZ House, care va lua forma și unui film, imaginat și prezentat de celebrul creator de conținut Selly.

Cine este Drăcea?

Numele de Drăcea deja este asociat de publicul larg cu umorul. Când era mic, acesta se visa tractorist, dar viața a luat o turnură neașteptată și l-a așezat pe tânăr pe o scenă de stand-up.

El a început să performeze pe cea mai la îndemână platformă, adică pe YouTube, unde a ajuns la un număr de aproape 70 de mii de abonați. De asemenea, acesta este activ atât pe Instagram, unde are 143 de mii de urmăritori, cât și pe TikTok, unde a adunat o comunitate de aproape 100 de mii de oameni.

Ce vârstă are Drăcea?

Drăcea, unul din cei mai fresh și îndrăgiți comedianți din România, are numai 27 de ani. El și-a declarat deschis vârsta, într-un interviu pe care l-a acordat publicației Click.ro.

Care este numele real al lui Drăcea?

Deși pare un pseudonim, Drăcea este numele de familie. Prenumele comediantului este Bogdan. Acesta a ales să se prezinte după numele de familie pentru că este mai scurt și mai de impact.

@draceab

#dracea #standup #special #standupcomedy #asaamfostcrescut #romania #haha #club99 #comics #fool

♬ original sound – draceab

Mai multă, conform dicționarului limbii române, „drăcea” înseamnă copil neastâmpărat, care vine de la „drac”. Nouă ni se pare că acest nume i se potrivește. Voi ce spuneți?

Cum arată astăzi carieră lui Bogdan Drăcea

Drăcea și-a început cariera pe YouTube, apoi a ajuns să prezinte emisiuni la Porc TV, matinalul Pro FM și nu numai. De asemenea, el este un tip extrem de vizibil, fiind prezent în multe podcasturi românești, precum cel al lui Speak.

Mai mult, acesta a fost invitat să participe și la casting pentru emisiunea „Săriți de pe fix”, ediția din toamnă, care este prezentată de Cabral. Cu toate că a mai fost invitat la diverse evenimente și emisiuni, aceasta a fost prima sa oportunitate de a face parte dintr-o echipă periodică într-o producție de televiziune.

Plus, Drăcea, după cum am zis și în introducere, a făcut parte din emisiunea concurs a lui Selly, BUZZ House, care va lua forma unui film cât de curând din care va face parte și el.

Pe partea de influencereală se ține bine de ceva timp și nu stiu cum, dar chiar păcălaește reclame, campanii, bravo, chiar stăteam și mă gândeam că merge bine treaba…..nu sunt Drăcea, jur, oricum ar fi, vă mulțu pentru tot! Fără voi nu eram aici, poate eram mult mai rău sau poate eram mult mai bine, cine știe….hai XOXO!, a scris acesta în descrierea de pe site-ul său.

 Întrebat despre planurile sale de viitor, Bogdan a menționat că va continua să se implice în diverse proiecte. El va continua să creeze conținut pe canalul său de YouTube și să susțină spectacole de stand-up. De asemenea, este deschis la noi oportunități și ar fi dispus să se implice într-un reality show sau în alte proiecte televizate.

Tu îl urmărești în online? Dacă răspunsul tău este da, atunci scrie-ne pe „Ai un pont?” și spune-ne de ce-l îndrăgești.

Așteptăm cu nerăbdare toate mesajele voastre!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Mara Calli: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Mara Calli: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre David Ioan_ Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre David Ioan: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră