in ,

AdorAdor OMGOMG

Dominic Gavril te ia cu el la Expoziția de mașini de epocă din Promenada Mall Craiova

Pentru iubitorii de mașini sau pentru fanii înrăiți a tot ce este vintage, Promenada Mall Craiova are o expoziție aparte, perfectă să capteze atenția oricăruit vizitator curios. La momentul de față, în mall-ul doljean are loc o expoziție de mașini de epocă, cu modele începând din anii ’50 si până la final de scol de XX.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Promenada Craiova (@promenadacraiova)

Captivat de inițiativă și destul de curios, Dominic Gavril a dat o fugă până în Promenada, ca să vadă despre ce este vorba și și-a luat și comunitatea online cu el, în mod digital.

Dominic ne face un mic tru al expoziției, prezentându-ne câteva dintre modele lui preferate, atât din exterior, cât și din interior, și oferindu-ne și câteva detalii cu privire la mașini și perioadele în care acestea erau în vogă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Promenada Craiova (@promenadacraiova)

„Ieri am fost la expoziția de mașini de epocă din Promenada Mall Craiova și am fost complet fascinat.”

Așa își începe Dominic micul tur virtual. Dar, pe cât este de interesantă expoziția în sine, explicațiile lui Dominic fac totul și mai captivant. Acestea, împreună cu entuziasmul său cu privire la exponate, te fac să vrei să o vezi și tu cu proprii ochi. Și cât mai curând.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Promenada Craiova (@promenadacraiova)

Expoziția prezintă, în total, 12 modele de mașini de epocă și poate fi vizitată în incinta mall-ului Promenada din Craiova până la data de 4 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Theo Rose ne surprinde și în 2024: Ce stil de muzică a mai abordat artista

Cine are ziua de naștere pe 31 ianuarie?