in ,

Totul despre Doc: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Doc- Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Dacă îți place muzica hip-hop, atunci singur ai auzit de Doc ori l-ai ascultat măcar o dată. El se numără printre primii cântăreți de hip-hop români. Acesta a început să facă muzică încă din anii 90.

În acest articol vei afla totul despre Doc. Vei afla, în primul rând, cine este, apoi care este numele său real, ce vârstă are și, în final, dar nu în cele din urmă, vom vorbi și despre cum arată astăzi cariera artistului.

Deci, hai să aflăm împreună totul despre Doc.

Cine este Doc?

Pe scurt, Doc și-a început cariera la jumătatea anilor 90 ca membru fondator al CTC aka Controlul Tehnic de Calitate, alături de Vlad Dobrescu și Deliric.

Acesta a studiat la Colegiului Naţional de Informatică „Tudor Vianu”. Trăia niște vremuri în care liceul îți dicta meseria pe care urma să o ai în viață. El punea mare accent pe școală, fiindcă bunicii lui își doreau ca băiatul să devină inginer.

Doc a început să cânte în 1997, când, împreună cu Nwanda și Deliric, a pus bazele formației Trilogia. Doi ani mai târziu, în 1999, a format CTC, despre care am vorbit puțin mai sus.

Care este numele real al lui Doc?

Evident, Doc este pseudonimul pe care publicul larg îl cunoaște. Cu toate acestea, artistul nu s-a ferit să spună public care este numele lui real.

La un simplu search pe Google afli că numele lui este Vlad Costin Munteanu.

Ce vârstă are artistul?

Vlad Costin Munteanu aka Doc s-a născut în date de 29 decembrie, în București. El are frumoasa vârstă de 42 de ani.

Cum arată astăzi cariera artistului?

În 2010, Doc a decis să o ia pe un alt drum în carieră, mai exact el a lansat primul său album solo, „Scăpat de sub control”, pe care s-au regăsit 22 de track-uri și colaborări cu artiști precum Cedry2k, Maximilian, Guess Who şi Bitză.

Un an mai târziu, în 2011, Doc a lansat mixtape-ul „Rapcapitulare“ şi cel de-al doilea album, „Lucrare de control“, iar în 2013, a reușit să atingă publicul român cu mixtape-ul „Trailer“.

Mai mult decât atât, artistul este prezent pe rețelele sociale. Cu toate că, spre deosebire de alți colegi de breaslă, nu poate fi considerat neapărat un „creator de conținut”, artistul ține legătura cu fanii lui prin conturile sociale.

Spre exemplu, pe Facebook acesta are un bază de 274 de mii de fani, în timp ce pe Instagram a strâns o comunitate de aproape 100 de mii de oameni. Muzica lui se poate găsi pe contul de YouTube Face Records, care are 434 de mii de abonați.

Anul trecut, Doc a făcut parte și din echipa „Faimoșilor” de la Survivor România, una din emisiunile preferate ale românilor.

„Lumea care mă știe, știe că iau provocări de genul foarte în serios. Nu aveam cum să ratez asta. Am făcut sport toată viața, am făcut o grămadă… fizic nu mi se pare că o să am probleme. Dar psihici… nici nu știi, n-ai fost pus niciodată într-o astfel de situație. Nu știu ce va ieși de acolo. Sunt dispus să fiu ce o să fiu. Înțeleg că la Survivor e ceea ce numim regim comunist. Adică mâncăm toți… nimic”, a declarat Doc aka Vlad Costin Munteanu înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Tu îl urmărești pe Doc ori i-au ascultat măcar o piesă? Ei bine, dacă da, scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne ce melodie îți place cel mai tare de la el.

Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre! De asemenea, ai un alt preferat? Spune-ne despre cine este vorba iar noi, fără niciun dubiu, vom scrie despre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Anca Lungu: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Anca Lungu: Cine este, Vârstă, Carieră

Totul despre Azaleea Necula: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Azaleea Necula: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră