in

AdorAdor

Cine are ziua de naștere pe 19 octombrie?

Hai să descoperi zilele de naștere celebre! Știai că și Divine s-a născut pe 19 octombrie?

Fiecare zi este specială, dar ziua de 19 octombrie are un farmec unic, deoarece este data nașterii mai multor persoane celebre care au lăsat o amprentă de neșters pe domeniile lor. De la actori și muzicieni până la personaje istorice, 19 octombrie a oferit lumii o multitudine de talente.

John Lithgow: acest actor versatil a onorat atât scena, cât și ecranul cu talentul său incredibil. Este cel mai cunoscut pentru rolurile sale din „3rd Rock from the Sun”, „The Crown” și „The World Second to Garp”. Performanța sa actoricească i-a adus mai multe premii, inclusiv Emmy și Tony.

Cunoscut ca „Real Deal”, Evander Holyfield este un fost campion la box la categoria grea. Cariera sa incredibilă a inclus victorii asupra unor legende precum Mike Tyson și George Foreman, făcându-l unul dintre cei mai mari boxeri ai tuturor timpurilor.

Co-creator al popularului serial animat „South Park”, Trey Parker este un artist, scriitor și actor de voce multi-talentat. Umorul său satiric și inteligența au făcut din „South Park” un fenomen cultural.

Omul din spatele unora dintre cele mai mari blockbuster, Jon Favreau a regizat filme precum „Iron Man” și „The Jungle Book”. Munca sa în universul cinematografic Marvel și universul „Star Wars” i-a câștigat un loc special în inimile fanilor.

Subrahmanyan Chandrasekhar: acest astrofizician indian-american a câștigat Premiul Nobel pentru fizică pentru munca sa inovatoare privind structura și evoluția stelelor. Limita lui Chandrasekhar este un concept fundamental în astrofizică.

Născut Harris Glenn Milstead, Divine a fost o figură iconică în lumea Drag și a culturii LGBTQ+. Colaborarea sa cu regizorul John Waters în filme precum „Pink Flamingos” și „Hairspray” a lăsat o amprentă de neșters asupra cinematografiei underground.

Acești oameni celebri născuți pe 19 octombrie provin din medii diverse, iar contribuțiile lor acoperă o paletă largă de domenii. Talentele, determinarea și creativitatea lor nu numai că au avut un impact semnificativ de-a lungul vieții, ci au lăsat și o moștenire de durată pentru generațiile viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Viața la casă alături de Sânziana Negru

Cum a fost la petrecerea de Halloween organizată de NYX? Claudia Preduca ne povestește despre experiența ei la eveniment 👻