in

AdorAdor OMGOMG

Din seria: mai ții minte dulciurile copilăriei? Sorana Maria te învață cum să faci acasă celebrele prăjituri broscuță

Copilăria este plină de momente dulci, iar pentru mulți dintre noi, bomboanele și prăjiturile sunt adesea însoțite de amintiri pline de bucurie și nostalgie. Printre aceste delicii, o prăjitură dragă inimii multora este broscuța, o mică bucată de savoare, împachetată în amintiri colorate.

În zilele de vară, când soarele strălucea mai aprins și joaca în aer liber dădea savoare dulce vieții, broscuțele din cofetărie erau printre comorile pe care le împărțeam cu prietenii. Cu un gust dulce și o formă adorabilă, aceste prăjituri aduceau un zâmbet pe fețele noastre.

În ton cu amintirile noastre dulci, influencerul Sorana Maria a adus în discuție rețeta preaiubitei broscuțe din copilărie. La cursurile de cofetărie, ea a descoperit secretul din spatele acestei delicioase prăjituri.

O broscuță perfectă se prepară din resturile altor prăjituri. De la blaturi și până la margini, nimic nu rămâne nefolosit. Cu stafide, nuci, rom și vanilie, umplutura este gata, iar broscuța noastră este pregătită să îmbrace cu gingășie haina ei verzuie. Acoperită cu un strat de fondant verde, broscuța devine o mică operă de artă dulce.

@soranamaria26 Tu mancau broscute cand erai mic?🐸#recipe #viral #retetesimple #retete #popular ♬ original sound – Sorana Maria

Sorana nu doar împărtășește rețeta, ci și aduce în prim-plan nostalgia din copilărie, amintindu-ne că aceste delicii erau o parte inconfundabilă a bucuriilor noastre din trecut. În videoclipul său, ea menționează și cum, pe vremuri, se făceau și munți în loc de broscuțe, aducând în prim-plan creativitatea și diversitatea din lumea cofetăriei.

Când vezi sau gusti o broscuță, este ca și cum te-ai întoarce în timp, aducând cu tine toate zilele pline de voie bună și micile povești dulci din copilărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

XOXO 💋 Ioana Grama se lasă inspirată de ținutele din Gossip Girl

Horoscopul Likez.ro pentru săptămâna 13 – 19 noiembrie: clasamentul celor mai echilibrate zodii