in , ,

OMGOMG

Cum arată diminețile lui Emily Burghelea: ”Slow Family Life, tot ce mi-am dorit vreodată!”

În era haotică a vieții moderne, Emily Burghelea, cunoscută pentru creativitatea și autenticitatea ei, ne oferă o incursiune fascinantă în lumea ei plină de iubire și armonie.

Cu un video mega sweet postat pe Instagram, Emily ne deschide ușa către diminețile ei speciale, subliniate de un stil de viață slow, plin de dedicare pentru familie.

Pregătiți-vă să vă îmbogățiți ziua cu o doză de căldură și înțelegere, pentru că Emily Burghelea ne aduce în centrul universului ei intim.💖✨

Fereastra către diminețile lui Emily Burghelea

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 

Emily Burghelea ne servește un mic dejun virtual alături de familia ei într-un mod cu totul aparte.

Descrierea clipului, „Diminețile noastre arată cam așa ❤️ Slow Family Life, tot ce mi-am dorit vreodată! 💫 #loveyou”, ne introduce într-un colț de paradis domestic, unde diminețile sunt îmbrățișate de ritmul relaxat al vieții de familie.

Un mic dejun de poveste cu familia

Clipul ne oferă o imagine idilică a dimineților lui Emily. dragoste și ochii strălucitori. O vedem în bucătărie, pregătind un mic dejun copios alături de soțul ei.

Este o poveste caldă și autentică despre cum o viață de familie lejeră devine un refugiu într-un peisaj plin de haos.

Best mom in the world!

Emily nu este doar o creatoare de conținut, ci și o mamă dedicată. Știm deja asta din alte câteva momente împărtășite de ea, dar ea nu încetează să ne arate acest lucru!

În clip, o vedem ghidând cu gingășie pe cei mici în rutina de dimineață, încurajându-i să își spele dințișorii și fiind alături de ei în acele momente prețioase.

Cu oamenii ei dragi, o rutină matinală plină de căldură și momente împărtășite, Emily ne amintește că fericirea se ascunde în gesturile mărunte și în aprecierea pentru un stil de viață de familie cât mai slow.

Această incursiune virtuală ne inspiră să valorificăm și să sărbătorim bucuriile cotidiene ale vieții, aducându-ne aminte că, uneori, cele mai simple lucruri ne aduc cea mai mare fericire. 💕🌅

Tu ce zici de clipul ei?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt cei mai faimoși 10 creatori de conținut români de pe TikTok în ianuarie 2024? Descoperă clasamentul complet

Robert Ghimfus face cele mai senzaționale sandwich-uri de pe TikTok🤤