in ,

Totul despre Diana Șucu: Cine este, Vârstă, Iubit, Carieră

Totul despre Diana Șucu: Cine este, Vârstă, Iubit, Carieră
Sursă foto: Instagram

Diana Șucu este fostă prezentatoare TV la TVR 2. În prezent, ea este soția lui Dan Șucu, fondatorul Mobexpert, fost jurat la Imperiul Leilor și acționarul majoritar al echipei Rapid București.

În acest articol vei afla totul despre Diana Șucu, de la cine este, ce vârstă are, cum arată relația ei amoroasă și, bineînțeles, vom povesti puțin și despre cariera ei.

Citește articolul până la final și află totul despre Diana Șucu.

Cine este Diana Șucu?

Înainte de a deveni soția lui Dan Șucu, numele ei era Diana Lăscărescu. Atât el, cât și ea sunt la a doua căsnicie. Diana s-a căsătorit prima dată la frageda vârstă de 19 ani cu Cezar Lăscărescu. Părinții ei nu au fost de acord, dar au acceptat pentru că văzuseră cât era de îndrăgostită fiica lor.

Ei au fost împreună doar pentru opt ani, iar în 1999 Cezar s-a stins din viață.

„Părinții mei au fost foarte supărați când m-am căsătorit pentru că eram prea tânără, dar eram îndrăgostită și s-au resemnat. Am stat măritată 8 ani de zile, am divorțat și l-am cunoscut pe Dan, soțul meu actual”, a povestit Diana Șucu pentru Ego.ro.

 Ce vârstă are Diana Șucu?

Între Dan Șucu și Diana există o diferență de vârstă de 16 ani. Finanțatorul echipei de fotbal Rapid are 61 de ani în timp ce Diana are 49 de ani.

Cine este soțul ei?

Nu mai e niciun secret că Diana este soția lui Dan Șucu, poreclit și „Regele mobilei” în România.

Aceștia sunt căsătoriți din 2017 și, de atunci, parcă formează un cuplu la fel de minunat. Mai mult, ei sunt și părinții a doi copii, Dan Matei și Andrei Cristian.

„4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă. Practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”, a scris, în 2021, Diana Șucu.

 Cum arată astăzi cariera Dianei Șucu

Diana a renunțat la meseria de prezentatoare TV după ce a aflat că este însărcinată și, mai mult decât atât, a povestit  de ce nu s-ar mai întoarce în acel domeniu.

„Am alăptat șapte luni primul copil și șapte pe cel de-al doilea, ăsta a și fost motivul pentru care am vrut să stau acasă cu ei și pentru care m-am retras din televiziune. La un moment dat am cochetat cu ideea de a mă întoarce, dar nu m-am mai regăsit. Eu din fericire, în perioada aceea am prins niște oameni superbi și o atmosferă superbă. Îmi făcea mare plăcere să stau la serviciu (…) În ultima perioadă m-am retras într-un con de umbră pentru că nu mă mai regăsesc în zona asta a mondenității. Consider că nu mai este timpul meu, este timpul altora.”, a povestit soția lui Dan Șucu pentru Click.ro.

 Unele surse confirmă că Diana și Dan Șucu au suficienți bani încât să trăiască liniștiți tot restul vieții dacă mâine s-ar închide total afacerea lor. Conform estimărilor făcute de revista Forbes, în anul 2011, fostul jurat de la Imperiul Leilor avea o avere estimată la aproximativ 150 de milioane de euro.

Cu toate acestea, astăzi, Diana Șucu este prezentă pe unele rețele sociale, chiar dacă a încetat să mai participe la evenimentele mondene. Spre exemplu, pe Facebook, ea are 42 de mii de urmăritori în timp ce pe Instagram a strâns o comunitate de 41 de mii de fani activi.

Tu o urmărești pe Diana Șucu în online? Scrie-ne răspunsul tău pe „Ai un Pont?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Ioana Maria Repciuc: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Totul despre Ioana Maria Repciuc: Cine este, Vârstă, Relație, Carieră

Cine este Henrietta Maxim „Am avut parte de multe eșecuri și multe încercări, experimente, pentru a-mi găsi propriul echilibru.”

Cine este Henrietta Maxim: „Am avut parte de multe eșecuri și multe încercări, experimente, pentru a-mi găsi propriul echilibru.”