in ,

Totul despre Diana Pârvu: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

totul despre diana parviu cine este varsta biografie cariera cover

Diana Pârvu a fost una din știristele Kanal D. Ea obișnuia să prezinte rubrica meteo. Astăzi este una dintre cele mai urmărite mămici din online-ul românesc. Drumul ei nu a fost unul tocmai lin.

În articolul de astăzi vom povesti totul despre Diana Pârvu, de la cine este, ce vârstă are, vom trece puțin prin biografia ei și vom afla cum arată cariera acesteia.

Cine este Diana Pârvu?

După cum am spus și în introducere, Diana Pârvu și-a început cariera în televiziune ca prezentatoare a rubricii de meteo de la Kanal D. Așa l-a cunoscut și pe actualul ei iubit, Sergiu Negotiu Piloff, realizatorul rubricii „Test de vedetă” din cadrul emisiunii Teo Show.

În 2022, după nașterea lui Jaqueline, fiica lor, Diana s-a îmbrăcat pentru prima dată într-o rochie de mireasă. Nu ca să își celebreze iubirea alături de Sergiu, ci ca să defileze pe podiumul unui târg de nunți.

Am mai defilat de două ori cu Jacqueline și a fost ceva inedit. Nu m-am gândit vreodată să fiu model profesionist, nu am statura necesară, nici vârsta, dar îmi place, pentru că de fiecare dată când urc pe podium este o provocare.

 Ce vârstă are Diana Pârvu?

Astăzi, Diana are 39 de ani și este mai fericită ca niciodată. Totuși, drumul ei nu a fost prea lin.

Endometrioză – un diagnostic problematic

Diana își dedică mare parte din content-ul online maternității, dar vedeta TV nu a rămas însărcinată prea ușor.

În 2018 era suspectă de cancer. A fost la opt medici ginecologi și doar unul dintre ei i-a pus corect diagnosticul. Nu avea cancer, ci endometrioză, o afecțiune care afectează multe femei și duce, deseori, la infertilitate.

Îmi aduc aminte exact momentul în care, fiind în cabinetul unui medic, acesta mi-a spus că trebuie să aleg între viaţă şi a avea copii, îmi spunea că cel mai bine e să fac histerectomie, adică să îmi scoată toate organele. Am căzut din picioare, efectiv. Îţi dai seama, aveam 32 de ani. Am ieşit plângând din cabinet şi nu voiam să accept asta. Nu pot să îţi explic cât de pustiit îmi era sufletul, a declarat Diana pentru OK!

Diana a găsit medicul potrivit care a sfătuit-o să nu-și piardă speranța. A operat-o de endometrioză, iar Diana Pârvu a rămas însărcinată pe cale naturală cu Sergiu.

O scurtă biografie: cum arată cariera Dianei Pârvu?

După ce a rămas însărcinată, Diana Pârvu a migrat de la job-ul de prezentatoare Kanal D către Instagram, unde a ajuns să își creeze o comunitate frumoasă de femei. Diana împărtășește experiența ei de mămică, iar totul a început chiar din timpul sarcinii.

Totul a început in timpul sarcinii, pentru ca am stat la pat 90% din timp, stăteam pe Instagram. Așa am cunoscut o grămadă de mămici, de femei minunate. Și uite cum am început sa dezbatem subiecte de foarte mare interes printre mămici, a declarat Diana Pârvu pentru WOW BIZ.

 Diana Pârvu a început să posteze pe Instagram cu scopul de a ajuta. A strâns o comunitate de mame cu care este într-o continuă legătură. Cu ele împărtășește momente și experiențe din viața ca femeie și mamă.

Mai mult, vorbește des despre endometrioză, contribuind la a le face pe femeile din România să înțeleagă problema acestei afecțiuni și lucrurile negative pe care ți le poate aduce în viață.

Mi s-a schimbat viața total. Totul e așa, ca la maraton. La un moment dat așteptăm să crească puțin fetița și să se mai liniștească haosul, apoi mi-am dat seama că haosul ăsta va dura pentru totdeauna și că trebuie să mă adaptez eu la haos. Adică fiecare vârstă vine cu noi provocări și nevoi. E important să nu uităm că nu suntem doar mame ci și femei, a declarat Diana pentru Ciao.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Daiana Anghel Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

Totul despre Daiana Anghel: Cine este, Vârstă, Zodie și Carieră

totul despre andreea perju cine este varsta biografie cariera cover

Totul despre Andreea Perju: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră