in ,

AdorAdor

Totul despre Diana Matei: Cine este, Vârstă, Carieră, Relație

Descoperă acum cine este cântăreața Diana Matei!

Totul despre Diana Matei

Cu o voce specială și de neegalat, Diana Matei „a atins cerul cu mâna” și a devenit o expertă în a anima atmosfera petrecerilor din spațiul românesc.

Cine este Diana Matei?

Diana Matei este o cântăreață de muzică lăutărească și de petrecere, care are vârsta de 42 de ani, și care s-a născut la data de 14 August.

Ea se descrie ca fiind o persoană puternică, perfecționistă, dar și foarte sensibilă. De asemenea, aceasta spune că poate fi sensibilizată foarte ușor de muzică, filme, dar și anumite gânduri sau conversații pe care le poartă cu familia ei.

Diana Matei a avut o copilărie frumoasă. Ea a crescut în Vălenii de Munte, o zonă montană cuceritoare datorită peisajului idilic.

Încă de la o vârstă fragedă,era genul de fată care încerca mereu să evadeze și să facă lucruri speciale, iar când își punea ceva în cap, nu se dădea înlături de la nimic până nu realiza acel lucru. Această perseverență o caracterizează și astăzi.

Ce știa clar din perioada copilăriei, era că își dorea să facă muzică, și nimic altceva. Iar, într-o anumită măsură, această direcție a fost influențată de mama ei, o interpretă de muzică.

Sursă Imagini Instagram: @dianamateiofficial

În prezent, Diana cântă alături de Taraful Cleante, care este un ansamblu muzical axat pe folclorul românesc, din care face parte și soțul ei, Marian Cleante.

Cu siguranță ai auzit măcar odată refrenul hitului „Am atins cerul cu mâna”, sau versuri ale melodiilor „Anii mei și tinerețea”, „Să-nceapă petrecerea”, „Tu numai tu”, toate acestea fiind interpretate de ea și taraful din care face parte.

Carieră Diana Matei

Primul concurs de muzică la care a participat, a avut loc pe când avea doar 12 ani și jumătate, iar acela a fost momentul în care a decis, că următoarea etapă în viața ei trebuia să fie admiterea la liceul de muzică.

Prima ei apariție la televizor a fost la emisiunea Tezaurul Românesc, pe când avea vârsta de 14 ani. Deși, iubește folclorul, nu s-a regăsit niciodată 100% în acest gen muzical, și a simțit că trebuie să se orienteze înspre altă direcție, care să îi reflecte și mai mult personalitatea.

La 13 ani, se mută la Bucureși pentru a urma cursurile liceului Dinu Lipatti, iar, ulterior, a dat admiterea la Conservator, unde și-a mai petrecut alți cinci ani din viață, la secția de canto popular. În plus, Diana Matei și-a definitivat studiile superioare cu un doctorat, iar concomitent a urmat facultatea de teatru.

Dorința de a face actoria a fost alimentată de emoțiile pe care nu reușea să le stăpânească. La început de carieră muzicală, cântăreața a întâmpinat numeroase probleme din cauza acestora. Dar, după multă dedicare, muncă cu ea și antrenamente constante, a reușit să iasă învingătoare din lupta cu emoțiile distructive, care stăteau în calea succesului ei.

După ce l-a cunoscut pe soțul ei, Marian Cleante, cei doi și-au construit propriul proiect muzical la care au lucrat împreună, cu scopul de a demonstra cât de buni sunt în ceea ce fac.

De asemenea, cântăreața a participat chiar și la emisiunea televizată de pe Antena 1, Te cunosc de Undeva, iar acest gen de provocare i-a plăcut foartre mult, deoarece a simțit că astfel este obligată să iasă din zona de confort.

„Faptul că sunt pe scenă mă ajută foarte mult, pentru că în momentul acela pot să fiu cum vreau eu, cine vreau eu și mă încarc de la oameni”

Relație Diana Matei

Cântăreața este căsătorită cu Marian Cleante, care este și partenerul ei de scenă. Îi desparte o diferență de 10 ani, dar acest aspect nu a reprezentat niciodată un impediment în calea fericirii lor.

Aceștia s-au cunoscut pe când ea avea doar 21 de ani, cu ocazia unui eveniment  muzical, organizat la Sala Polivalentă din București. Deși evenimentul se încheiase, cei doi  au continuat să se întâlnească, aspect care i-a dat Dianei ocazia să cunoască personalitatea grijulie și atentă pe care Marian o avea. Astfel, ei au început să colaboreze din punct de vedere profesional, devenind prieteni foarte buni.

Petrecând atât de mult timp împreună, s-au apropiat îndeajuns de mult încât și-au mărturisit unul celuilalt, faptul că ceea ce se întâmpla între ei, era deja mai mult decât o simplă prietenie, iar de atunci, ei formează un cuplu.

După doar trei spătămâni de relație, ei s-au și căsătorit și au plecat timp de două luni în Belgia, unde au lucrat.

La podcastul „Vorba lui Jorge”, Diana i-a mărturisit lui Jorge faptul că Marian a fost și continuă să fie, persoana care îi oferă foarte mult curaj, siguranță, stabilitate, dar și încredere.

„Noi doi împreună, avem o energie.”

Sursă Imagini Instagram: @dianamateiofficial

Împreună, cei doi îl au pe Ianis, și de care Diana spune că nu se mai poate sătura. Deși, are doar 8 ani, comunicarea dintre ei este una foarte atent gândită, și spune ea „discut cu el ca și cu un adult!”

 „Venirea lui Ianis pe lume, ne-a învățat ce înseamnă răbdarea!”

Dacă ai un pont sau detalii juicy, lasă-mi un mesaj aici! 🥰

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Dragoș Neacșa: Cine este, Carieră, Relație

deFilm redefinește producția de film

deFilm redefinește producția de film