in ,

AdorAdor OMGOMG

Dezvăluiri din șantier: Cum evoluează apartamentul Alinei Ceușan în București

Alina Ceușan, una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, își construiește apartamentul de vis în centrul Bucureștiului, iar fanii ei sunt la fel de entuziasmați ca și ea în legătură cu întregul proces.

Alina ține mereu la curent comunitatea sa de fani cu evoluția proiectului, iar recent a postat un videoclip pe contul ei de TikTok, oferindu-ne o privire de ansamblu asupra evoluției procesului.

În timp ce străzile din jurul blocului sunt în plină renovare, Alina ne arată cu entuziasm progresul făcut în locuința ei de vis. Videoclipul începe cu o privire asupra liniei de front dintre exteriorul și interiorul locuinței, unde se lucrează la ferestre, iar Alina explică cum acestea au reprezentat un element crucial în decizia de a achiziționa locuința.

Cu ferestrele renovate și vopsite într-o nuanță proaspătă de alb, nerăbdarea de a le vedea instalate devine cu atât mai mare.

@alinaceusan Replying to @Camelia Isopescu The old windows are back, re-painted and refurbished. We found out that these were actually produced in Austria/Hungary back in the time and they are really rare. A team of professionals took care of the refurbishinv process in Sighisoara. These wighted a lot in our decision to purchase the place so we wanted to keep the original. What do you think of the new look? #alinaceusan #underconstruction #refurbishing #highceiling #newapartment #updates #redcoat ♬ Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! – Dean Martin

De-a lungul videoclipului, Alina dezvăluie mai multe detalii despre planurile sale de design interior.

Cu o echipă specializată în spate, ferestrele au fost refăcute, iar următorul pas implică decizii legate de podele și pereți. Cu ajutorul surorii sale, responsabilă de designul interior, Alina împărtășește că vor opta pentru o atmosferă mai luminoasă și aerisită în zona de living, în nuanțe de alb.

Privind înainte, către viitorul apartament, Alina ne arată zonele care vor deveni dormitorul principal și camera fiului ei, Rock. Un perete de sticlă va separa spațiile, contribuind la o crearea unei atmosfere deschise și luminate.

Cu fiecare pas mic făcut și fiecare upgrade adăugat la casă, Alina și echipa ei se bucură de progres și își împărtășesc bucuria cu fanii.

@alinaceusan What type of floors would you do here? ❤️ Updates on our apartment in Bucharest. New-old refurbished and painted windows arrive tomorrow and I can’t wait to see them. Posted the NCS code of the windows paint on my stories today, btw. Started working on floors and soon: walls. #newhome #alinaceusan ♬ Chilling smooth Jazz music at Jazz lounge, jazz club or nice cafe(1379705) – ricca

Chiar dacă, așa cum remarcă și ea, ținuta sa nu este tocmai potrivită pentru șantier, Alina adaugă o notă de stil cu un palton roșu, contrastând frumos cu ferestrele recent vopsite în alb.

Cu planuri pentru terasa exterioară și o dorință de a sărbători frumusețea spațiului, Alina face ca fiecare detaliu să conteze în procesul de construire a noului său cămin.

În final, Alina întreabă comunitatea cum ar decora și designa ei acasă, provocându-i să împărtășească ideile lor. Cu un aer deschis și prietenos, influencerița le oferă astfel urmăritorilor ei un mic rol în călătoria sa către construirea casei sale de vis în inima Bucureștiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Sînziana Sooper ne prezintă cele mai dreamy poze de familie din Londra

Postarea sweet a lui Lore VSN de ziua iubitului ei, vezi aici ❤️