in ,

AdorAdor

Destinația de vis în care au fost Marilu Dobrescu și iubitul ei, Iustin Petrescu

Cei doi fac atât de multe ravagii pe YouTube, Instagram și TikTok încât îmi vine greu să cred că trebuie să îi mai introduc. Însă, acest cuplu popular, merită o introducere pe cinste!

Cine sunt Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu?

Marilu Dobrescu este o personalitate a YouTube-ului românesc. Deși la început ea s-a ocupat cu a fi un model internațional (o nimica toată…), aceasta s-a hotărât că pasiunea ei adevărată stă în a crea video-uri. Nu a durat mult până Marilu a devenit un personaj controversat din cauza subiectelor sensibile pe care le atingea în contentul ei.

Prin nonconformisul și dorința de a fi un creator de conținut transparent și real, Marilu a ajuns să aibă un succes inedit. Datorită acestor caracteristici, am ajuns să o cunosc ca pe o prietenă de-ale mele și să simt că știu mai multe despre ea decât știu despre mine!

Cu ajutorul storytime-urile despre copilăria dificilă, familia complicată, relațiile toxice și experiențele ei complexe de viață, Marilu a ajuns în inimile oamenilor, devenind chiar și Romanian Social Media Star of 2021 la evenimentul organizat de People’s Choice Awards.

Prin ea l-am cunoscut și pe iubitul ei model, Iustin Petrescu, un bărbat carismatic și plăcut, care obișnuia să lucreze alături de copii cu dizabilități și să fie într-o trupă rock. Cam cât de cool e asta?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MARILU (@mariludobrescu)

Adesea îl vedem pe acesta în story-urile de pe Instagram-ul cupului, tratând-o pe Marilu în cel mai frumos mod posibil și oferindu-i un absolut #PrincessTreatment.

Cei doi sunt un match extraordinar care prezintă audienței lor atât părțile bune, cât și cele rele dintr-o relație. Călătoresc constant, au parte de cele mai interesante experiențe și împărtășesc toate astea cu publicul!

Ce au vizitat?

Cel mai recent, cuplul model s-a mutat timp de o lună (that’s insane!) în Coreea de Sud. O destinație excepțională din Asia de Est, cunoscută sub numele de „Țara dimineților liniștite”, această națiune este un veritabil colț de paradis.

Cele mai notabile destinații ale lui Marilu și Iustin au fost:

  • Yongma Land, un parc de distracții abandonat
  • Bear Tree Park, grădină botanică și zoo
  • Hanok Village, un cartier rezidențial
  • Insula Jeju, my personal favorite!
  • O’Sulloc Tea Museum
  • Granița Coreei De Nord, super risky!

Și multe altele, pe care te încurajez să le vezi chiar pe profilurile de Instagram ale celor doi. Ție care ți-a plăcut cel mai mult și unde ai vrea să mergi?


Ai un pont? Let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine sunt concurenții Love Island, care se „luptă” pentru 50.000 de euro

Best Matching Outfits cu Lorena Șerban și Cezara Cristescu