Despre Likez.ro

Likez.ro (https://likez.ro/) este sursa ta go-to de știri dedicate Generației Z, despre all things social media, influenceri români și nu numai, și trenduri virale în online. De aici afli informații despre creatorii tăi de conținut preferați și activitatea lor pe rețelele sociale și din viața de zi cu zi. Află, cu ajutorul publicației noastre, tot ce ar trebui să știi ca să ții pasul cu dinamismul cu care se mișcă lucrurile în viața acestora – și spune-ne mai multe despre ce alte aspecte din viețile lor ai mai vrea să descoperi.

Urmărește-ne pe site sau abonează-te la newsletter. Suntem activi și în următoarele rețele sociale: TikTok | Instagram | Facebook.

Dacă vrei să ne contactezi rapid, folosește formularul de pe această pagină.

Dacă reprezinți o companie de PR, un influencer, un creator de conținut sau promovezi un eveniment, te invităm să ne scrii la social@likez.ro.

Dacă ești interesat de parteneriate media, publicitate sau alte forme de promovare pe www.likez.ro, contactează-ne la social@likez.ro.

Pentru orice alte informații ne poți contacta la: info@wizalia.com

Tel: +39 329 907 6430

Transparență

Likez.ro este deținută de societatea WIZALIA NETWORK S.R.L. Reprezentantul legal al Wizalia Network S.R.L. este Dl. Stefano Grini, care deține calitatea de administrator unic și director general al societății.

CUI: 46348985

CIF: J35/2880/2022

Str. Episcop Augustin Pacha nr. 10, bl. 7, cod poștal 300055, mun. Timișoara, jud. Timiș

wizalia.net

Sigla Likez.ro

Logo-ul Likez.ro destinat parteneriatelor media poate fi descărcat din linkurile de mai jos. Varianta adăugată poate fi utilizată doar pe fundaluri albe sau deschise la culoare.

Descarcă formatul pentru utilizare Web (Format PNG)
Descarcă formatul Adobe Illustrator pentru utilizare în Print (Format vectorial AI)