in ,

AdorAdor OMGOMG

Descoperirea Ninei Dumitrescu: Cafeneaua Darlington, comoara ascunsă din inima Iașiului ❤️

În inima frumosului Iași, Nina Dumitrescu a descoperit recent o comoară ascunsă, împărtășind cu comunitatea sa online un loc magic: Cafeneaua Darlington.

Această bijuterie urbană, deschisă doar pentru cei de peste 16 ani, a captivat atenția locuitorilor și a vizitatorilor prin decorul său tematic de sezon și atmosfera plină de farmec.

Într-un videoclip plin de entuziasm, Nina ne-a invitat să explorăm, alături de familia sa, cel mai „crăciunstic” local din Iași. A subliniat că nu ai cum să treci pe lângă această cafenea în timpul iernii, când se transformă într-un adevărat tărâm de basm, și să nu te oprești măcar pentru o clipă ca să o admiri.

Decorul se schimbă constant de-a lungul anului, iar acum, în perioada sărbătorilor, cafeneaua este transformată într-un mic winter wonderland.

Ce mâncăm bun?

Experiența Ninei la Darlington a constat într-o ieșire în familie, în care meniul zilei a fost alcătuit dintr-un asortiment de bunătăți. Prima băutură savuroasă a fost o ciocolată caldă clasică pentru bunicul său, însoțită de o surpriză delicioasă: ornamentul cu un castel de gheață din interiorul capacului era și el comestibil. Meniul cafenelei a oferit și alte delicii de sezon, precum ciocolată caldă groasă, așa ca o budincă, ce i-a atras atenția mamei Ninei, și un ceai de sezon, servit într-un recipient adorabil în formă de glob de Crăciun, care a reprezentat alegerea perfectă pentru bunica influenceriței. Mama sa a mai ales și o prăjitură cu un aspect aparte, ce te ducea cu gândul la filmul Frozen.

În ciuda tuturor variantelor tentante de pe meniu, Nina a optat pentru un croissant clasic cu șuncă și cașcaval, alături de o cafea.

@dr.ninadumitrescu Tu știai de locul ăsta? 🎄❄️ #iasi #iasiromania #cafenea #cafeneaiasi #iasifood #recomandari ♬ Rockin’ Around The Christmas Tree – Brenda Lee

Cafeneaua Darlington, cu decorul său de basm și ofertele de sezon, reprezintă cu adevărat un loc de întâlnire perfect pentru cei care doresc să simtă spiritul sărbătorilor într-un cadru cozy și fermecător.

Nina Dumitrescu a adus în atenția publicului această perlă urbană, iar acum iubitorii de atmosferă festivă din Iași – și nu numai – pot să arunce un ochi și să încerce locul sugerat de influencer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 29 noiembrie?

Seria Lorenei VSN „Mama mea se îmbracă mai bine decât mine” continuă pe TikTok