in

AdorAdor OMGOMG

Descoperă magia zodiacului, alături de Claudia Preduca, cu noua colectie de rujuri Astrology Lip Stories de la Sephora

În lumea fermecătoare a machiajului, Sephora a lansat recent o colecție inedită de rujuri, care nu doar îmbogățesc paleta de culori a fiecărui pasionate de makeup, ci și conectează lumea machiajului cu misterul și atractivitatea astrologiei. Astrology Lip Stories este o colecție de 12 rujuri, fiecare inspirat de și asociat cu un semn zodiacal.

Fiecare nuanță a fost creată cu grijă și atenție, pentru a reflecta personalitatea unică și a se potrivi cu caracteristicile estetice ale fiecărui semn zodiacal. De la tonuri intense și vibrante până la nuanțe subtile și sofisticate, colecția promite să ofere fiecărei femei un ruj care să îi completeze perfect stilul și să exprime autenticitatea.

Ce spune Claudia?

Claudia Preduca, influencer de makeup și beauty, s-a lăsat captivată de farmecul acestei colecții și a împărtășit experiența sa cu urmăritorii ei, într-un video TikTok. Cu un entuziasm contagios, Claudia a explorat nuanțele și a oferit publicului său o prezentare autentică a colecției Astrology Lip Stories.

„Rujuri, în funcție de zodii, OMG!”, a exclamat Claudia în timp ce arăta fiecare nuanță cu bucurie.

„La pești e o culoare superbă, un ruj mat. Îmi place foarte tare nuanța!”, a mai adăugat ea.

A împărtășit impresiile sale cu privire la fiecare ruj, apreciind atenția la detalii și diversitatea paletelor oferite de colecție.

 

@claudia28xo Care e preferatul tau? / instagram: claudiapreduca / #zodiacsigns #lipstick #sephora ♬ last friday night sped up full song – yes

A match made in heaven

Din rozuri fermecătoare, precum cel pentru zodia Vărsător, și până la roșul seducător al Scorpionului, Claudia a subliniat modul în care fiecare nuanță se potrivește perfect cu personalitatea fiecărui semn zodiacal.

Entuziasmul ei s-a transmis cu ușurință și în online, iar urmăritorii ei au fost invitați să împărtășească care a fost nuanța lor preferată și dacă se simt reprezentați de culoarea asociată semnului lor zodiacal.

Colectia Astrology Lip Stories de la Sephora nu doar că adaugă o paletă de culori impresionantă în arsenalul de machiaj al iubitorilor de make-up, ci și conectează lumea cosmeticelor cu influențele cosmice ale zodiacului, oferind o experiență aparte, magică și personalizată în fiecare aplicare.

Tu ce zodie ești? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

First Audition: cine cântă piesele nelansate pe care le auzi? Tu câte ai ghicit corect?

Cine are ziua de naștere pe 28 noiembrie?