in

AdorAdor OMGOMG

Descoperă împreună cu Aurelia Teslaru tărâmul de vis inspirat din Stăpânul Inelelor. 😍 Află unde se găsește micul sat al hobbiților

Dacă ai visat vreodată să te trezești în mijlocul unei povești desprinse din „Stăpânul Inelelor,” visul tău poate deveni realitate la Boierul Ilie, un parc tematic spectaculos, aflat în pitorescul Cisnădioara, lângă Sibiu.

Această locație fermecătoare te transportă direct într-un sătuc al hobbiților, cu căsuțe pitorești și atmosferă de basm.

Boierul Ilie – un loc de basm

Travel influencerul și creatoarea de conținut, Aurelia Teslaru (cunoscută pentru @aura.calatoreste), ne-a dezvăluit frumusețea acestei destinații magice într-un videoclip captivant. Boierul Ilie este o replică uimitoare a unui sat hobbit, cu căsuțe pitorești, construite cu măiestrie, care par să fi fost desprinse direct din peisajul trilogiei „Stăpânul Inelelor.”

@aura.calatoreste Tu ai auzit de acest loc? Urmareste-ma pentru locuri wow! #fyp #romania ♬ original sound – aura.calatoreste

Parcul tematic nu este doar o un loc demn de a fi vizitat, ci o experiență în sine, o incursiune în lumea fantastică a lui J.R.R. Tolkien. Oricine ajunge aici se poate bucura de plimbări prin natură, fotografii de poveste și de atmosfera de basm care domină întreaga locație.

Comorile ascunse ale Sibiului

Județul Sibiu ascunde la suprafață adevărate comori demne de atenția publicului, care așteaptă să fie descoperite, iar Boierul Ilie este doar unul dintre multele parcuri tematice care par să fi fost desprinse din paginile poveștilor cu creaturi fantastice cu care am crescut. În această zonă magică a României, aventurile de basm devin realitate, iar fiecare călătorie este un prilej de a descoperi noi minuni și de a-ți bucura sufletul într-un decor desprins din povești.

Ce spui? Îți programezi și tu o vizită în locația aceasta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Dintre toate hiturile lui Taylor Swift de pe locul 1 în Billboard, care îți plac de fapt? 👀

ROVISION

Evoluția lui Alex Alvarez, așa cum o vede ROVISION! Hai să descoperi 👀