in ,

AdorAdor OMGOMG

Descoperă farmecul sărbătorilor la Winter Wonderland Laminor: Târgul de Crăciun ce te îmbie cu concerte care mai de care

Hala Laminor Arena din Sectorul 3 s-a transformat într-un paradis de iarnă, aducând bucurie și magie în sufletele bucureștenilor și nu numai.

Laminor Winter Wonderland, cel mai mare târg indoor și outdoor din România, și-a deschis porțile, oferind o experiență de Crăciun ca în povești.

@_cevagratis_ (Astăzi cântă The Motans 2 dec) 👀Am fost la Laminor Winter Wonderland. Accesul este gratuit, asa ca puteti sa veniti sa simțiți magia sărbătorilor și să va faceți câteva poze drăguțe. #laminorwinterwonderland #foryoupage #fy #foryou #cevagratis #gratis #targlaminor #halalaminor ♬ Christmas is near – Oleg Kirilkov

Decorată cu mii de luminițe care strălucesc în întuneric, hala a devenit locul de întâlnire al iubitorilor de sărbătoare și distracție. Atmosfera plină de farmec este accentuată de un brad de Crăciun impunător și de decoruri feerice, creând o scenă demnă de basme.

Concertele susținute până acum de artiști români de renume aduc în fiecare seară bucurie și entuziasm. Nicole Cherry, Antonia, Inna, Killa Fonic, Mira și Alina Eremia sunt doar câțiva dintre cei care șia-u împărtășit deja talentul cu publicul captivat.

Fiecare notă muzicală a adus un strop de căldură în inimile celor prezenți, iar atmosfera a fost una extraordinară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIRA #divina (@mira)

Târgul oferă o varietate de atracții pentru toate vârstele, de la patinoar și carusel, până la pista de tubing și zone de realitate virtuală. Cei mici pot participa la ateliere creative, învățând să confecționeze decorațiuni de Crăciun alături de artiști talentați.

Luminile colorate, mirosul îmbietor al bunătăților tradiționale și zâmbetele oamenilor transformă acest loc într-un adevărat colț de poveste.

Mulți vizitatori au fost fermecați de atmosfera caldă și primitoare a târgului, admirând originalitatea și creativitatea care înconjoară fiecare colțișor.

@primarie3 Laminor Winter Wonderland este aici!!! #sectorul3 #laminorwinterwonderland #laminorwonderland #primarie3 #primariasectorului3 #bucuresti #targdecraciun ♬ Christmas Is Coming – DM Production

Hala Laminor, renovată în 2022, devine astfel un spațiu polivalent, plin de viață și energie pozitivă. Organizatorii au gândit totul până la cele mai mici detalii, aducând bucuria Crăciunului în inimile oamenilor.

Până pe 2 ianuarie, Laminor Winter Wonderland rămâne deschis, oferind tuturor ocazia de a se bucura de această experiență de neuitat.

Pentru cei care nu au ajuns încă, e timp suficient să facă parte din acest univers fermecat, să simtă magia și să trăiască povestea unui Crăciun desprinsă din paginile celor mai frumoase basme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laminor Arena (@laminor.arena)

Concertele continuă și ele să aibă loc în fiecare zi de sâmbătă până la Crăciun, astfel că publicul este așteptat să ia parte la acestea. Săptămâna aceasta ne vedem cu Nicky Romero și Grasu XXL.

See you there! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Viena, baby! Cătălina Avădanii a fost în concediu 🌹

5 momente în care creatoarea de conținut Ines Stana o să te facă să spui „Am trecut și eu prin asta!”