in ,

Totul despre Denisa Potecaru: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Denisa Potecaru: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Denisa Potecaru este una dintre cele mai cunoscute concurente din cadrul emisiunii Bravo, ai stil, unde a participat în Sezonul 2, dar a renunțat, în cele din urmă, la concurs, chiar înainte de finală. Pe lângă ținutele bine compuse cu care s-a prezentat în emisiune, tânăra a reușit să atragă atenția tinerilor adolescenți care o consideră daja un icon în lumea modei.

Cine este Denisa Potecaru?

Denisa Potecaru s-a făcut remarcată și în fața membrilor din juriul emisiunii la care a participat, însă mai degrabă din cauza replicilor acide pe care le adresa cu fiecare ocazie celorlalte concurente, iar asta se întâmpla cam des.

Ce vârstă are Denisa Potecaru?

La doar 25 de ani, Denisa Potecaru a reușit să se facă remarcată, la fel ca sora sa care, de asemenea, și-a făcut intrarea în Showbiz. Denisa Potecaru s-a născut în București, în 26 februarie 1999, lucru care a stârnit controverse. Sora sa, născută în Calafat, județul Dolj, să fie oare sora ei vitregă?

Biografia Denisei Potecaru

Despre viața Denisei Potecaru nu se cunosc prea multe, poate din cauza vârstei sale fragede. Știm însă că datorită prezenței la TV are acum aproape 200.000 de urmăritori care îi apreciază postările despre modă și beauty. Prietena despre care Denisa Potecaru spune că este cea mai bună este Lidia Buble, cântăreața de muzică pop. De asemenea, cu sora sa, Raluca Potecaru, care deține o afacere în domeniul vestimentar, Denisa Potecaru spune că are o relație foarte bună. Obișnuită cu o viață luxoasă încă de când era copil, Denisa Potecaru nu se sfiește nici acum să afișeze pe rețelele de socializare detalii legate de stilul ei de viață glamour.

Retragerea înainte de finala Bravo, ai stil, deși a fost neașteptată, discretă și fără prea multe explicații, s-a dovedit că a avut loc din cauza faptului că la vremea aceea, în 2018, pentru concurenta Denisa Potecaru se apropia Bacalaureatul. Denisa Potecaru a reușit să își ia examenele, dar asta după ce a susținut probele în cadrul sesiunii din toamnă. Acum locuiește în Italia și își ține fanii la curent cu lucrurile pe care le face în timpul liber, departe de casă.

Cariera Denisei Potecaru

A început cariera câștigând popularitate datorită ținutelor prezentate la emisiunea Bravo, ai stil. Uneori a fost acuzată că încalcă regulile concursului și că se lasă influențată de sora sa, care era încă de atunci stilist. Denisa Potecaru a negat de fiecare dată. Acum este model pentru diverse branduri de haine și nici nu se mai teme să aibă apariții în care este îmbrăcată sumar, așa cum făcea înainte de majorat, pe durata desfășurării emisiunii. A apelat, ca mai toate vedetele, inclusiv la botox, pentru a adăuga o notă provocatoare look-ului ei. Deși s-a retras din viața publică, din Showbiz, urmăritorii ei sunt la curent cu tot ceea ce face datorită postărilor ei detaliate din social media.

Tânăra continuă să fie pasionată de lumea modei, iar sora sa, designer vestimentar, o consultă ori de câte ori este nevoie de sfaturile ei în acest sens. Fashionistul Maurice Munteanu, care a și fost jurat în emisiunea de la Kanal D, Bravo, ai stil, declara într-un interviu, despre Denisa Potecaru, atunci când a trebuit să vorbească despre fostele concurente, că:

Are niște trăsături care trimit către zona asiatică. E foarte sexy, fără a fi deloc vulgară. Ea poartă niște piese foarte actuale și după asta se și ghidează stilistic.

Tu o urmărești pe Denisa în online? Scrie-ne pe „Ai un Pont?” și spune-ne. Așteptăm cu nerăbdare mesajele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Bia Khalifa: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Totul despre Bia Khalifa: Cine este, vârsta, biografia, cariera

Bookfest 2024: Când se ține, unde, program

Bookfest 2024: Când se ține, unde, program