in , ,

AdorAdor OMGOMG

Denis Matroș ne arată cum a fost în Pădurea Maimuțelor, din Bali

Denis Matroș a explorat minunile Pădurii Maimuțelor de la Ubud și ne-a povestit experiența sa aparte într-un TikTok captivant.

„Am fost în pădurea Maimuțelor în Bali, c-am zis că poate se urcă una pe mine și fac și eu o poză cu ea,” împărtășește Denis în felul lui comic specific.

Acolo, maimuțele curioase și jucăușe îi amuză constant pe vizitatori cu poznele lor, furând chiar și obiecte vestimentare.

Un sanctuar

Cu peste 1200 de maimuțe macac cu cozi lungi, Pădurea Maimuțelor Ubud este o destinație fascinantă, în care istoria și cultura balineză se întrepătrund. Aici, maimuțele sunt considerate animale sacre, simbolizând atât protecția, cât și pofta de viață. Parcul este și un loc de cercetare și conservare, promovând coexistența armonioasă dintre oameni și natură.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by denismtr (@matrosdenis)

Experiența lui Denis dezvăluie întâlniri amuzante cu maimuțe curioase și povestește despre una dintre cele patru maimuțe care și-au pierdut vederea într-o luptă cu un șarpe veninos, evidențiind eforturile parcului de conservare.

@denismtrNu înțeleg de ce era doamna aia șocată? 🤣

♬ The Funny Bassoon – Eitan Epstein Music

Pădurea Maimuțelor Ubud nu este doar un obiectiv turistic, ci și o incursiune într-o lume magică și o contribuție la conservarea naturii și culturii.

Aici, vizitatorii pot explora temple sacre, observa comportamentul captivant al maimuțelor și se pot învăța despre filosofia hindusă Tri Hita Karana, care promovează armonia spirituală și fizică.

Ție ți-ar plăcea să vizitezi Pădurea Maimuțelor Ubud?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Cine are ziua de naștere pe 18 noiembrie?

Trendul de pe Tiktok pe care nu l-au putut rata creatorii de conținut