in ,

ExcitedExcited

Totul despre Denis Drăguș: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Denis Drăguș: Un diamant neșlefuit al fotbalului românesc

Pe plaiurile românești, fotbalul a dat naștere unor talente excepționale, nume care au scris istorie pe gazonul verde. Unul dintre acești tineri promițători este Denis Drăguș.

Câți ani are Denis Drăguș?

Născut în Capitala României, Denis Drăguș cucerește acum inimile fanilor cu evoluțiile sale spectaculoase. În prezent, el are 25 de ani.

Anii de ucenicie și ascensiunea spre fotbalul european

Povestea lui Denis în fotbal a început la o vârstă fragedă, în pepiniera de talente a FC Viitorul Constanța. Aici, sub îndrumarea unor antrenori dedicați, și-a șlefuit talentul, demonstrând o pasiune arzătoare pentru acest sport. Evoluțiile sale l-au propulsat spre echipa de seniori a FCV Farul Constanța, unde a debutat oficial în fotbalul mare.

Anul 2019 a marcat un punct de cotitură semnificativ în cariera lui Drăguș. Aventura europeană a început odată cu transferul la Standard Liège din Belgia. Aici, s-a confruntat cu un nivel al competiției mult mai ridicat, făcând primii pași spre fotbalul european de elită. Debutul în Europa League a reprezentat o experiență prețioasă, contribuind la maturizarea sa ca jucător.

Sursă imagini Instagram: @denisdragus7

După doi ani petrecuți în Belgia, dornic de noi provocări, Drăguș a ales să își continue parcursul în Super Lig, acceptând oferta lui Gaziantep FK din Turcia. Aici, a devenit titular indiscutabil, impresionând prin prestațiile sale constante și golurile decisive. Cu 15 reușite în 35 de meciuri, Drăguș a demonstrat calități fotbalistice excepționale, devenind un pilon important al echipei sale.

Evoluțiile sale ascendente nu au trecut neobservate, iar vara anului 2024 a adus o nouă etapă importantă în cariera tânărului atacant. Trabzonspor, una dintre cele mai titrate echipe din Turcia, a pus ochii pe el, reușind să îl transfere contra sumei de 1,7 milioane de euro.

Această mutare demonstrează încrederea deplină a clubului în potențialul lui Drăguș, un potențial ce promite să strălucească și mai puternic în anii ce vor veni.

Un tricolor pe scena europeană: EURO 2024

Talentul lui Denis Drăguș nu a rămas ascuns nici de ochii selecționerilor naționalei României. Debutul său la echipa mare a avut loc în 2021, la un meci amical cu Islanda. De atunci, a adunat 5 convocări și a marcat un gol, împotriva Liechtensteinului, în meciul de calificare la Campionatul European din 2024.

Prezența sa la EURO 2024 a fost una remarcabilă. Drăguș a fost titular în toate cele trei meciuri ale României din faza grupelor, demonstrând o dăruire exemplară și contribuind semnificativ la parcursul echipei, care a reușit o calificare istorică în optimile competiției.

Un atacant modern: viteză, tehnică și simț al golului

Denis Drăguș este un atacant complet, o piesă modernă a fotbalului actual. Viteza sa îl face greu de prins de adversari, driblingurile sale spectaculoase punând în dificultate apărările adverse. Combinația dintre viteză și tehnică îl transformă într-un atacant periculos, capabil să finalizeze cu precizie fazele de atac.

Simțul său al golului este bine dezvoltat, având un șut precis cu ambele picioare. De asemenea, are o bună viziune de joc, fiind capabil să paseze decisiv colegilor săi, contribuind nu doar la marcarea golurilor, ci și la crearea fazelor ofensive.

Viața personală

În prezent, el este căstorit cu Vanessa și împreună au 2 fetițe.

Suportul familiei și al prietenilor este esențial în cariera lui Denis. Părinții săi i-au insuflat dragostea pentru fotbal încă din copilărie, în timp ce prietenii îi oferă sprijinul și încurajările de care are nevoie pentru a-și atinge obiectivele.

Denis Drăguș este un fotbalist talentat, aflat la începutul unei cariere promițătoare. Are toate calitățile necesare pentru a ajunge un nume important în fotbalul european și a aduce multe reușite naționalei României.

Evoluția sa va fi urmărită cu interes de către fani și specialiști, care așteaptă cu nerăbdare să îl vadă strălucind pe marile scene ale fotbalului european.

Nu ai văzut meciurile României de la Euro sau vrei sa le vezi online?

Pe voyo.ro poți vedea toate meciurile de la Euro 2024, atât cele trecute, cât și cele următoare, meciul Romania-Olanda, dar și meciurile celoralalte tări.

Filmul documentar „În inima naționalei”

Dacă nu l-ai văzut încă, si pe acesta îl poți vedea exclusiv pe voyo.ro.

Dacă ai un pont, let your girl know chiar aici. Have a good day!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Nicușor Bancu este unul dintre fotbaliștii emblematici ai României contemporane, un jucător care a demonstrat constant calități excepționale pe teren și o dedicare neobosită față de sportul rege.

Totul despre Nicușor Bancu: Cine este, vârstă, iubită și carieră

Unde poți vedea filmul "În inima naționalei"?

Unde poți vedea filmul „În inima Naționalei”?