in ,

Totul despre Deliric: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Totul despre Deliric: Cine este, Nume real, Vârstă, Carieră

Deliric este un rapper român care are ani grei de activitate pe piața muzicală românească. Acesta a intrat în domeniu în 1999 și încă este foarte activ și urmărit de public, mai ales de cei tineri, de cei care se nășteau în perioada în care el debutase.

Dacă nu știi exact cine este Deliric, ei bine, acest articol este pentru tine. Vom afla împreună totul despre artist, de la cine este, care e numele lui real, ce vârstă are și, nu în ultimul rând, cum arată astăzi cariera lui.

Cine este Deliric?

Deliric a intrat în universul muzical românesc când unii din noi abia se nășteau. El a fondat prima casă de discuri independentă de hip-hop, la începutul anilor 90, anume Facem Records.

Ulterior, el a devenit unul din membrii formației C.T.C, alături de Vlad Dobrescu și DOC. El a lansat 4 albume prin casa de discuri Facem Records, în 2011, 2013, 2016 și 2019.

Mai mult, de patru ani el este iubitul Innei, celebra cântăreață de muzică Pop.

„Preţuiesc familia, sunt un tip care alege să petreacă cât mai mult timp cu familia. Am un cerc de prieteni restrâns, deşi cunosc foarte multă lume. Sunt un om deschis, comunic cu lumea, mă simt bine, dar am încercat să menţin nişte relaţii strânse cu oameni pe care îi cunosc demult şi să construim peste chestia asta. Nu sunt genul care îşi schimbă de la an la an prietenii şi cercul de oameni cu care face treaba.”, a declarat artistul în presă.

Care este numele real al lui Deliric?

Bineînțeles, artistul este cunoscut publicului larg sub pseudonimul Deliric, dar cu toate acestea, el nu s-a ferit să-și facă public numele real.

Pe Deliric în cheamă Răzvan Eremia.

Ce vârstă are artistul?

Artistul s-a născut în data de 16 august, deci este zodia Leu. Mai mult, vara acesta urmează să împlinească 42 de ani.

Tu îți împarți ziua de naștere cu Deliric? Scrie-ne și spune-ne pe „Ai un Pont?”.

Cum arată astăzi cariera lui

Pe lângă activitatea lui ca și cântăreț, Deliric este deosebit de prezent pe rețelele sociale, deci ar putea să fie considerat și un soi de creator de conținut.

Spre exemplu, pe Facebook, artistul are 362 de mii de urmăritori, pe Instagram are o comunitate de 194 de mii de fani, iar pe TikTok, unde este destul de prezent, are aproape 80 de mii de oameni care-l urmăresc.

@deliric

fail

♬ original sound – Deliric

Mai mult decât atât, fiind un artist muzical ar fi fost aproape imposibil să nu fi avut un cont de YouTube. Acolo a strâns o bază de 33,1 de mii de abonați.

Deliric și-a păstrat spiritul de antreprenor. În 2011, artistul a lansat brandul PORC cu trei modele de tricouri. Produsele imaginate de el a prins foarte bine la public, iar în 2020, firma a reușit să atingă o cifră de afaceri de un milion de euro.

„Nu cred că am folosit vreodată titulatura de antreprenor, să-i spun cuiva că sunt antreprenor. Eu sunt un băiat care a fost pasionat de muzică, care s-a apucat când avea 11 ani să facă versuri și dup-aia toată viața mea a ajuns să se construiască în jurul acestei chestii. (…) Am o problemă de atitudine și nu-mi place să am șefi, așa am fost crescut și din cauza asta nu mi-a plăcut să-mi zică altcineva ce să fac. Nu m-am înțeles cu casele de discuri, iar când am descoperit internetul, undeva la sfârșitul anilor 90, am văzut o portiță acolo prin care să dau muzica mea direct oamenilor.”, a declarat Deliric de-a lungul timpului în interviuri.

Tu îl asculți pe Deliric? Dacă da, dă-ne un mesaj și spune-ne care este piesa ta preferată semnată de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Totul despre Florentin Hriscu: Cine este, Vârstă, Biografie, Carieră

Totul despre Florentin Hriscu: Cine este, Vârstă, Carieră

Șona AIR (Artists in Residence) se apropie de finalul ediției de primăvară și anunță participanții ediției din toamnă

Șona AIR (Artists in Residence) se apropie de finalul ediției de primăvară și anunță participanții ediției din toamnă