in ,

AdorAdor

Delia și soțul ei cuceresc munții, check this out 🥰

Delia, cântăreața plină de energie și aventură din România, a stârnit din nou controverse pe rețelele de socializare cu o poză spectaculoasă la Everest Base Camp.

Delia și soțul ei cuceresc… Everest?

Alături de soțul ei, cei doi au fost surprinși într-o ipostază relaxată, cu peisajul măreț al munților Everest în fundal.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

 

În descrierea postării, Delia a dezvăluit că această aventură epică este însoțită de vestea unui nou album: „#celmaimareflex album nou..fix în ziua asta! #letsgoup 🥾🥾🥂🙏🥰”

Muzică și peisaje montane

Această combinație de senzații muzicale noi și peisaje montane impresionante a pus internetul în fierbere, iar fanii au fost rapizi să reacționeze la această surpriză neașteptată.

Delia, cunoscută pentru activitățile sale fizice și escapadele în natură, nu încetează să surprindă și să inspire.

We love a strong woman

Fotografia de la Everest Base Camp nu a fost doar o declarație despre muzica ei, ci și o dovadă a abordării ei inconfundabile față de viață din partea Deliei.

Cu ghete de munte echipată, aceasta pare pregătită să sărbătorească atât reușita escaladării munților, cât și lansarea noului său album.

Ea și soțul ei nu numai că cuceresc munții, dar și inimile fanilor cu fiecare aventură și cu fiecare notă muzicală nouă.

Este o mostră de determinare și entuziasm prin care Delia ne amintește că, uneori, trebuie să urci munții pentru a atinge cele mai înalte note ale vieții.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

 

Tu ce părere ai despre Delia?

Dacă ai un pont, let me know!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Smiley_omul ne încurajează să punem preț pe oamenii din jurul nostru. Hai să afli despre ce e vorba 🤫

Cine are ziua de naștere pe 24 noiembrie?