in

AdorAdor

Delia, pentru prima dată în turneu în Statele Unite ale Americii

Delia, pentru prima dată în turneu în Statele Unite ale Americii

Delia este în Statele Unite ale Americii pentru prima dată unde va susține 3 concerte după cum urmează: New York 29 martie, Chicago 30 martie și Montreal 6 aprilie.

Artista se află în turneu de promovare al celui mai recent album „Flex”, lansat la finele anului trecut, care include 13 piese, dintre care „OTZL GLTZ”, „Lololo”, „Sirena Apelor”, precum și „Jimmy Samurai” cu Oana Matache, „Fără Te merau” cu Connect-R, „Cum am știut” cu Killa Fonic, „Cum era” cu NANE și „eRAI” cu Antonia.

În perioada următoare, Delia va lansa videoclipul oficial al piesei „eRAI” care marchează prima colaborare cu Antonia.

De asemenea, artista a lansat pe canalul său de YouTube concertul integral de lansare a albumului „Flex” care a avut loc la Mina Museum anul trecut.

DELIA – FLEX LIVE @ Mina Museum | concert lansare album

Una din cele mai emblematice artiste ale genului pop și un songwriter cu numeroase hituri compuse de ea însăși, Delia este constant pe cele mai înalte poziții din topurile muzicale prin zeci de hit-uri lansate în peste 20 de ani de activitate. Universul ei artistic este într-o continuă dezvoltare, iar acest lucru este cel mai vizibil în show-urile ei sold-out de la Sala Palatului: „Deliria”, „Psihedelia”, „Acadelia”, show-urile în aer liber de la Verde Stop Arena: „Cum era” și „Rockadelia”, „Flex” sau evenimentul excusivist „Delia’s Winter Wonderland” de la Teatrul Național din București prin care mereu surprinde cu cele mai creative idei.

Delia Turneu SUA Montreal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Adriana Rusu lansează „Ca un vals”

Adriana Rusu lansează „Ca un vals”

INNA, pe scena festivalului Tecate Pa'l Norte din Mexic alături de Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo

INNA, pe scena festivalului Tecate Pa’l Norte din Mexic alături de Imagine Dragons, Kendrick Lamar, Thirty Seconds to Mars, Placebo